Kanye West: Ούρησε πάνω σε ένα βραβείο Grammy και μοιράστηκε το βίντεο μέσω social media

18.09.2020
Kanye West: Ούρησε πάνω σε ένα βραβείο Grammy και μοιράστηκε το βίντεο μέσω social media
Το προκλητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μια ακόμη προκλητική κίνηση έκανε ο Kanye West, ο οποίος ανήρτησε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να ουρεί πάνω σε ένα βραβείο Grammy.

Δες και αυτό: Chris Evans: Κυκλοφόρησε γυμνή του φωτογραφία και το ίντερνετ "έπεσε"

Ο ράπερ, παραγωγός και παρ' ολίγον υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έβαλε ένα από τα 21 Grammy του σε μία λεκάνη τουαλέτας και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να ουρεί πάνω του. "Πιστέψτε με, δε θα σταματήσω" ήταν η λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο του καλλιτέχνη, ο οποίος ανήκει στη λίστα των μουσικών με τα περισσότερα βραβεία Grammy.

Αυτό το είδες; Jude Law: Μόλις γεννήθηκε το έκτο παιδί του - Το επιβεβαίωσε ο ίδιος

Η κίνηση του West φαίνεται πως ανήκει στο πλαίσιο της προσπάθειας του να πολεμήσει διαδικτυακά τις δισκογραφικές για την πολιτική που ακολουθούν σε ό,τι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών.

"Το 90% των συμβολαίων για δίσκους στον κόσμο στηρίζονται πάνω σε μερίδια δικαιωμάτων. Μια τυπική συμφωνία είναι παγίδα για να μην πάρετε ποτέ την εγγύηση και υπάρχουν κρυφά κόστη όπως τα τέλη διανομής, για να βγάλουν ακόμα περισσότερα χρήματα από το έργο σας", έγραφε σε μια άλλη ανάρτηση στο Twitter ο ίδιος.