Ellen Degeneres: Γιατί ένα tweet της από το 2009 έγινε viral;

21.08.2020
Ellen Degeneres: Γιατί ένα tweet της από το 2009 έγινε viral;
Η δημόσια εικόνα της παρουσιάστριας κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ

Η Ellen Degeneres είναι η διάσημη περσόνα της οποίας η φήμη έχει πάρει τη μεγαλύτερη....κάτω βόλτα, αφού τους τελευταίους μήνες οι φήμες πως πρόκειται για μια σκληρή, αγενή και τοξική εργοδότρια οργιάζουν.

Δες και αυτό: Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ξανά μαζί στην τηλεόραση - Ένα reunion που δεν περιμέναμε

Τον Απρίλιο, εργαζόμενοι στην εκπομπή της, The Ellen Show, ισχυρίστηκαν ότι τους κορόιδεψαν για την κατάσταση της απασχόλησης και των αμοιβών τους μετά την καραντίνα, ενώ υπήρξαν καταγγελίες για τοξικές εργασιακές συνθήκες και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από παραγωγούς της εκπομπής σε βάρος εργαζομένων.

Αυτό το είδες; Madonna: Γιόρτασε τα γενέθλια της με μαριχουάνα στη Τζαμάικα

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια επιστολή στην οποία ζητούσε συγνώμη στο προσωπικό της, υποσχόμενη ότι θα διεξαχθεί έρευνα στο χώρο εργασίας. Ωστόσο, ένα tweet της Ellen από το 2009, στο οποίο η παρουσιάστρια της εκπομπής έγραψε ότι έκανε έναν υπάλληλο να κλαίει “σαν μωρό” και ότι "ειλικρινά, ένιωσα καλά", έγινε viral επιβεβαιώνοντας τις φήμες.


Σύμφωνα με μια πηγή, το tweet έγινε στην πραγματικότητα για μια χαρούμενη στιγμή κατά την οποία η παρουσιάστρια έκανε έκπληξη σε μία υπάλληλο κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρα. Η Degeneres δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα σχετικά με το συγκεκριμένο tweet.