Britney Spears: Σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της

21.08.2020
Britney Spears: Σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
Ο πατέρας της ελέγχει πολλά ζητήματα της ζωής και της καριέρας της

Σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της βρίσκεται η Britney Spears, η οποία ζήτησε από δικαστήριο να μην δώσει ξανά στον πατέρα της τον ρόλο που του επέτρεψε να ελέγχει πολλά ζητήματα της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της. Τα τελευταία 12 χρόνια, ο Jamie Spears ήταν ο νόμιμος κηδεμόνας της 38χρονης κόρης του, εξαιτίας των ανησυχιών για την ψυχική υγεία της.

Δες και αυτό: Vincent Cassel: Έκανε τατουάζ την 23χρονη σύζυγο του

Σε έγγραφο που κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια, αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια "αντιτίθεται σθεναρά" στο να ανατεθεί και πάλι η εποπτεία της στον πατέρα της. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν η εποπτεία θα παραταθεί, ενώ στο έγγραφο, η 38χρονη είναι υπέρ αυτού του ρόλου που αναφέρει ότι την "έσωσε από την κατάρρευση, την εκμετάλλευση και την οικονομική καταστροφή" δίνοντας της τη δυνατότητα να "ανακτήσει τη θέση της ως καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης".

Αυτό το είδες; Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ξανά μαζί στην τηλεόραση - Ένα reunion που δεν περιμέναμε

Από το 2008, με απόφαση δικαστηρίου, η Spears δεν έχει τον έλεγχο σε πολλές από τις αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και την καριέρα της. Τα τελευταία 12 χρόνια, ο πατέρας της και ο δικηγόρος της διαχειρίζονται την περιουσία και την προσωπική ζωή της, μεταξύ άλλων περιορίζοντας τους επισκέπτες που δέχεται και επικοινωνώντας με τους γιατρούς της. Η τραγουδίστρια έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε κλινικές απεξάρτησης και σε ψυχιατρική κλινική.