Tina Kunakey: Η κούκλα σύζυγος του Vincent Cassel αποχαιρέτησε τη Μύκονο σε άπταιστα ελληνικά

10.08.2020
Tina Kunakey: Η κούκλα σύζυγος του Vincent Cassel αποχαιρέτησε τη Μύκονο σε άπταιστα ελληνικά
Μία ανάρτηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Την Ελλάδα επέλεξε και η Tina Kunakey για ολιγοήμερες διακοπές και γέμισε το instagram της με Κυκλάδες.

Τις τελευταίες μέρες, η Tina με την παρέα της βρέθηκαν στη Μύκονο όπου απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική φιλοξενία, και, όπως φαίνεται έμαθαν και μερικά ελληνικά.

Αποχαιρετώντας τον νησί, η μελαμψή καλλονή χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους ακόμη μια εντυπωσιακή πόζα και τους αποχαιρέτησε στα ελληνικά, ως εξής:

αντιο σας

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey) on Aug 8, 2020 at 7:59am PDT

Το διάσημο μοντέλο είναι σήμερα 23 ετών και παντρεμένη με τον 53χρονο σταρ από το 2018, ενώ πέρσι γεννήθηκε και η κόρη τους, Amazonie.

Όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair ο Vincent Cassel, ερωτεύτηκε την Tina Kunakey κεραυνοβόλα χωρίς να γνωρίζει την ηλικία της Βέβαια το πότε ακριβώς δεν ξεκαθαρίζεται καθώς οι "κακές γλώσσες" θέλουν τη σχέση τους να έχει, στην ουσία, λήξει τον γάμο εκείνου με τη Monica Bellucci.

Η Monica Bellulcci και ο γοητευτικός κακός του γαλλικού -και όχι μόνο- κινηματογράφου, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Apartment" το 1996 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Έχουν μαζί δυο κόρες. Την 15χρονη Deva και την 9 ετών Léonie ενώ στις 26 Αυγούστου 2013 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.