19η επέτειος γάμου για τον Pierce Brosnan και τη σύζυγό του: Οι γεμάτες αγάπη αναρτήσεις και μία απορία

05.08.2020
19η επέτειος γάμου για τον Pierce Brosnan και τη σύζυγό του: Οι γεμάτες αγάπη αναρτήσεις και μία απορία
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ!

19 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες (4/8/2020) ο Pierce Brosnan και η σύζυγός του, Keely Shaye Smith και το γιόρτασαν με δυο γλυκύτατες αναρτήσεις.

"Ευτυχισμένη επέτειο αγάπη μου Keely... καστανομάτικο κορίτσι μου, αν κάποια στιγμή μείνω πίσω περίμενέ με... όπως κάνεις πάντα, αγάπη μου", γράφει ο 67χρονος σταρ, ο οποίος δεν έχει μάτια για άλλη εκτός από την αγαπημένη του και δεν σταματά να το βροντοφωνάζει σε κάθε ευκαιρία.

Μια ανάλογη ανάρτηση έκανε και η Keely, βέβαια:

"4 Αυγούστου 2001. 'Είσαι ο πιο γλυκός, ωραίος και τρυφερός άνθρωπος που έχω γνωρίσει' FSF 🥂 Ευτυχιμένη επέτειο @piercebrosnanofficial✨ Ο χρόνος τρέχει στα φτερά της αγάπης", γράφει η 56χρονη δημοσιογράφος και μοιράζεται αυτή τη φωτογραφία:

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κάποια παραλία του Μεξικό πριν από 26 χρόνια και από εκείνη τη στιγμή παραμένουν μαζί και αγαπημένοι. Έχουν δυο γιους, που, για την ιστορία, γεννήθηκαν πριν παντρευτούν επίσημα εκείνοι. Ο Dylan είναι σήμερα 23 ετών και ο Paris 21ός (γεννήθηκε Φεβρουάριο του 2001, έξι μήνες πριν τον γάμο!)

Τώρα, βέβαια, δεν μπορεί να μην πρόσεξεες ότι οι φωτογραφίες για την επέτειο του ζεύγους είναι... διαφορετικές για τον κάθε σύζυγο. Άλλο το wedding outfit στην ανάρτηση της Keely άλλο σε αυτή του Pierce...

Σημειώνουμε ότι σε όλες τις επίσημες φωτογραφίες της ημέρας εκείνης βλέπουμε τους νεόνυμφους σύμφωνα με την ανάρτηση της νύφης και συμπεραίνουμε ότι, όπως συνηθίζεται σε πολλές περιπτώσεις, υπήρξε και μια δεύτερη εμφάνιση για τη δεξίωση -που για την ιστορία πραγματοποιήθηκε σε κάστρο στην Ιρλανδία- ή... τούμπαλιν!

Σε κάθε περίπτωση, εμείς να ευχηθούμε κάθε ευτυχία και υγεία στο αγαπημένο -μας- celebrity ζεύγος!