Sean Penn: Παντρεύτηκε μυστικά την 28χρονη αγαπημένη του - Είναι κούκλα και κόρη διάσημων ηθοποιών

02.08.2020
Sean Penn: Παντρεύτηκε μυστικά την 28χρονη αγαπημένη του - Είναι κούκλα και κόρη διάσημων ηθοποιών
Το μονόπετρο ήταν... μπλε! Ζαφείρι διάλεξε για τη νύφη του ο "πολλά βαρύς" του Χόλιγουντ και έχουμε φωτογραφία. Για την ιστορία, η νέα σύζυγος του Penn είναι έναν χρόνο μικρότερη από την κόρη του αλλά... ποιος μετρά!

Η σχέση του Sean Penn και της Leila George ξεκίνησε το 2016 με τους δύο να κρατούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Και τώρα, που, όπως διασβάζουμε σε αμερικανικά δημοσιεύματα παντρεύτηκαν, επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε.

Την είδηση έκανε γνωστή η φιλάνθρωπος Irena Medavoy μέσω stories της όπου τους έδινε συγχαρητήρια με μια φωτογραφία των χεριών τους, με τη βέρα και το μονόπετρο σε πρώτο πλάνο [φωτό κάτω].

Ποια είναι όμως η 28χρονη Leila που φόρεσε στον σκληρό Sean το τρίτο στεφάνι;

Ηθοποιός και κόρη ηθοποιών η Leila. Γονείς της οι Vincent D'Onofrio και Greta Scacchi [φωτό κάτω] οι οποίοι παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ έζησαν έναν πολύ έντονο έρωτα. Και μοιράστηκαν ένα παιδί!

Επίσημη επιβεβαίωση δεν έχουμε ακόμη. Αν ισχύουν τα νέα πάντως, αυτός είναι ο πρώτος γάμος για τη Leila ενώ ο Sean υπήρξε παντρεμένος με τη Madonna για τέσσερα χρόνια (1985 - 1989) και με τη Robin Wright για 14 (1996 - 2010) με την οποία έχει και τα δυο παιδιά του, την Dylan (29 ετών) και τον Hopper (26).

Ο τελευταίος δεσμός του Penn πριν από τη Leila ήταν με τη Charlize Theron η οποία διέψευσε πρόσφατα ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί παρά τα όσα είχαν γραφεί σχετικά.