Jennifer Lopez: Κούκλα στη νέα makeup free selfie της, όμως, είναι μία άλλη - Πώς το έκανε αυτό η JLo;

02.08.2020
Jennifer Lopez: Κούκλα στη νέα makeup free selfie της, όμως, είναι μία άλλη - Πώς το έκανε αυτό η JLo;
Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Λατίνα σταρ μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αυτή η τελευταία, όμως, μας προβλημάτισε πολύ, γιατί, πολύ απλά, "τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε". Και απορήσαμε!

Πανέμορφη, δυναμική, αειθαλής (to say the least, που λένε και στο Αμέρικα). Η Jennifer Lopez είναι, χωρίς αμφιβολία "φαινόμενο". Κάθε χρόνος που περνά την κάνει και πιο όμορφη, πιο επιτυχημένη και -ευτυχώς για εκείνη- πιο ευτυχισμένη.

Αυτή τη φωτογραφία, όμως, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πώς την "ανέβασε" στον λογαριασμό της στο instagram.

Ιδού λοιπόν η περί ης (ανάρτησης) ο λόγος:

Απίστευτο! Είναι αυτή η Jennifer Lopez; Δεν είναι η πρώτη makeup free φωτογραφία που μοιράζεται η σταρ. Και παραμένει κούκλα, όμως περισσότερο μας θυμίζει την Diane Lane [φωτό κάτω] παρά την JLo

Κατά τα άλλα η Jennifer απολαμβάνει επαγγελματική και προσωπική ευτυχία στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez και καμαρώνει για την εξέλιξη της κόρης της Emme η οποία, φαίνεται ότι πήρε το "γονίδιο" από την ίδια και τον πατέρα της, Marc Anthony και χαράζει τον δικό της δρόμο στο τραγούδι. Ιδού και η πιο πρόσφατη απόδειξη: