Συγκλονιστική Ελεάννα Τρυφίδου: «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου...»

22.07.2020
Συγκλονιστική Ελεάννα Τρυφίδου: «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου...»
Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν από εκείνη την ημέρα που η Ελεάννα Τρυφίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση να χάσει τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια.

Η δημοσιογράφος έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το κατόρθωμα της. Η ίδια έχοντας οπλιστεί με θέληση και πάνω απ΄ολα με αποφασιστικότητα, κατάφερε να χάσει 37 κιλά και να διατηρηθεί. Όπως θα δείτε παρακάτω μοιράστηκε φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της μάχης που έδωσε.

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη δεν αντέχει μακριά από την TV - Η ανάρτηση που δεν περιμέναμε

Το κείμενο της:

21/7/2017-21/7/2020 Τρία χρόνια. Τρία χρόνια από τότε που αποφάσισα να αλλάξω τον εαυτό μου. Συνολικά ΗΤΑΝ 37 κιλά μείον. Ο τελευταίος χρονος όμως ήταν δύσκολος. Απώλειες πολλές ... οδυνηρές. Η κάθε απώλεια ήταν κι ένας θάνατος μικρός η μεγάλος. Θάνατος γονιού, φίλων, σχέσεων, αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνης στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου. Πολλές φορές αυτή η γ@@@@@@ πόρτα του ψυγείου άνοιξε. Ήταν μια διέξοδος. Ευτυχώς όταν τα επιπλέον κιλά έγιναν 5 κοίταξα στον καθρέφτη και είπα ΟΧΙ δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό στο σώμα και την ψυχή μου. Θέλω να νιώθω καλά και Σ αυτό το σώμα νιώθω. Όχι γιατί μου το είπε καποιος αλλά γιατί αυτό γουστάρω. Έτσι όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Γιατί κυρίως το χρωστάω σε μένα. Γιατί ο αγώνας των κιλών είναι μεγάλος και ψυχοφθόρος. Είναι μαραθωνιος. Κάθε γραμμάριο είναι μια μεγάλη νίκη κι αυτές τις νίκες τις θέλω. Μόνο όσοι δίνουν αυτή την καθημερινή μάχη το καταλαβαινουν. Έτσι λοιπόν σήμερα τρία χρόνια μετά είμαι στο ίδιο σημείο με πέρσι δηλαδή 33 κιλά μείον και είμαι περήφανη. Και βέβαια πάντα δίπλα μου ο @xenos_diet και ο Τάσος που με τράβαγε να περπατάμε 8 χλμ στην καραντίνα όταν ήθελα να μείνω για πάντα αγκαλιά με το Netflix στον καναπέ. Η ζωή είναι ωραία ακόμα και όταν έρχονται οι κρίσεις πανικού η αβεβαιότητα για το αύριο. Tomorrow is another day έχει πει άλλωστε και η θέα Σκαρλέτ Ο Χαρά. #photooftheday

Εμείς τις λέμε ένα μεγάλο "Μπράβο" γιατί της αξίζει.