Cameron Diaz: Κυκλοφόρησε τη δική της σειρά κρασιών!

16.07.2020
Cameron Diaz: Κυκλοφόρησε τη δική της σειρά κρασιών!
Αλλαγή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η ηθοποιός

Η Cameron Diaz μπορεί πλέον να προσθέσει ακόμη μια ιδιότητα στο βιογραφικό της: οινοποιός. Η ηθοποιός και η Katherine Power, ιδρύτρια του Who What Wear και Versed Skincare, αποφάσισαν να μπουν στη βιομηχανία του κρασιού με τη νέα τους σειρά κρασιών, Avaline.

Δες και αυτό: Angelina Jolie: Ποιο από τα 6 παιδιά της χαρακτήρισε ως «ξεχωριστό» και γιατί

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Mary J. Blige και Sarah Jessica Parker, η Cameron Diaz κάνει "πρεμιέρα" με μια μίνι συλλογή κρασιών που κυκλοφορεί σε δύο καλοκαιρινές ποικιλίες: το Avaline White, ένα ξηρό ισπανικό κρασί με τραγανό, φρέσκο ​​φινίρισμα, ενώ το Avaline Rosé είναι ένα ελαφρύ κρασί με νότες πεπονιού και ξύσματος.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, τα κρασιά Avaline αποτελούνται από οργανικά σταφύλια και χωρίς περιττά πρόσθετα, με αποτέλεσμα μια καθαρή, τραγανή και δροσιστική γεύση.

Αυτό το είδες; Νaya Rivera: Νεκρή και επίσημα η σταρ του Glee - Η τραγική σύμπτωση για τον θάνατό της που ανατριχιάζει!

Η Diaz μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για το λανσάρισμα του Avaline με μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: "Πάντα πίστευα ότι το κλειδί για την ευεξία είναι η ισορροπία. Η δημιουργία ενός καθαρού κρασιού που είναι γεμάτο από φυσική καλοσύνη και απαλλαγμένο από δεκάδες ανεπιθύμητα και άγνωστα πρόσθετα με βοηθά να βρω αυτήν την ισορροπία όταν απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Είναι το πιο καθαρό κρασί, που δημιουργήθηκε για όσους αγκαλιάζουν την απόλαυση μιας ολόκληρης ζωής και μια χαλαρή προσέγγιση στην ευημερία."

Κάθε μπουκάλι κρασί πωλείται για 24 δολάρια.