Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα: Αυτή είναι η μοιραία φωτογραφία που τους άλλαξε τη ζωή!

16.07.2020
Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα: Αυτή είναι η μοιραία φωτογραφία που τους άλλαξε τη ζωή!
Η τηλεοπτική σεζόν που τελείωσε ήταν δική τους αφού κατάφεραν και να συνυπάρξουν τηλεοπτικά αλλά και να πάρουν δικές τους εκπομπές σε 2 από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και μοιράζονται συχνά όμορφες οικογενειακές στιγμές στα social media. Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε χτες μία αρκετά ξεχωριστή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας τη φωτογραφία που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία που είχε τραβηχτεί 12 χρόνια πριν και έγραψε, «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».

Δείτε την ανάρτηση του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! . Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά 👍🏻❤️😊 . . #varthakouris #adelinavarthakouri #adelinaxtypato #hoovoo #zakynthos #varthakourisfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις 14 Ιούλ, 2020 στις 6:53 πμ PDT