Kelly Preston: "Ραγίζουν" καρδιές τα "αντίο" των διάσημων φίλων της

14.07.2020
Kelly Preston: "Ραγίζουν" καρδιές τα "αντίο" των διάσημων φίλων της
Η είδηση για τον θάνατο της γνωστής ηθοποιού και συζύγου του John Travolta είναι ακόμη νωπή στις καρδιές τόσο των δικών της ανθρώπων όσο και των θαυμαστών της που θρηνούν με τον τρόπο τους.

Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης για το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" που δεν μένει πια εδώ. Από τις αναρτήσεις αποχαιρετισμού ξεχωρίσαμε μερικές διασήμων φίλων της που μας συγκίνησαν περισσότερο και τις μοιραζόμαστε.

Η Olivia Newton John, συμπρωταγωνίστρια του John Travolta στο θρυλικό Grease, είπε το "αντίο" της με δύο αναρτήσεις. Στην πρώτη διαβάζουμε τα εξής:

"Η Kelly Preston ήταν ένα λαμπερό, ζεστό και ευγενικό πνεύμα -μία στοργική, αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, καθώς και μια γλυκιά φίλη. Σκέφτομαι πολύ τον John την Ella και τον Ben. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη λύπη μου για την οικογένειά της. Το φως της Kelly θα λάμπει μέσα από τα υπέροχα παιδιά της. Xox"

Η Barbra Streisand ήταν μία από τους διάσημους φίλους του ζεύγους Travolta-Preston που εκφράστηκε δημόσια για τον χαμό της Kelly, μιλώντας εκ μέρους και του συζύγου της, Jim Brolin.

"Η Kelly Preston ήταν μια σπουδαία φίλη... ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους στη ζωή μας και μια υπέροχη μητέρα και σύζυγος. Έχουμε τον John την Ella και τον Ben για πάντα στην καρδιά μας. Ο Jim και εγώ είμαστε συντετριμμένοι".

Στενός φίλος -και συνεργάτης- του John Travolta, ο Sylvester Stallone είπε το δικό του "αντίο" ως εξής:

"Στέλνω τα θερμότερα συλλυπητήρια για την Υπέροχη Ηθοποιό, Σύζυγο και Μητέρα, Kelly Preston και στον επί μία ζωή φίλο μου John Travolta RIP"

Η Demi Moore μοιράστηκε μια γλυκύτατη ανάρτηση από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Bruce Willis. Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό μαζί με τον John Travolta και την Kelly Preston έχοντας στην αγκαλιά τους την μικρούλα τότε Rumer.

"Ο κόσμος έχασε μία από τις πιο όμορφες, ευγενικές, γενναιόδωρος, τρυφερές ψυχές που περπάτησαν ποτέ στη γη. Αναπαύσου Kelly Preston. Θα μας λείψεις💔"