Ο Brooklyn Beckham παντρεύεται - Το δαχτυλίδι και το μυστικό πίσω από τη φωτογραφία των αρραβώνων

11.07.2020
Ο Brooklyn Beckham παντρεύεται - Το δαχτυλίδι και το μυστικό πίσω από τη φωτογραφία των αρραβώνων
Μέσω social media επιβεβαιώθηκε η είδηση. Στα 21 του χρόνια, ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του.

"Πριν από δυο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και είπε ναι xx. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας σε όλο τον κόσμο. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μία μέρα ❤️ Σ' αγαπώ μωρό μου xx", γράφει στη λεζάντα μιας πανέμορφης, πραγματικά, φωτογραφίας που μοιράστηκε ο Brooklyn στο Instagram.

Την ίδια φωτογραφία, αλλά με άλλο μήνυμα, φυσικά, μοιράστηκε και η Victoria Beckham, που, όπως φαίνεται, λατρεύει τη νύφη της και ανυπομονεί να γίνει πεθερά.

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και η μέλλουσα σύζυγος του Brooklyn, φυσικά. Ο λόγος για την 25χρονη ηθοποιό Nicola Peltz, η οποία αποκάλυψε τον άνθρωπο που τράβηξε αυτή την πανέμορφη στιγμή τους.

"Με έκανες το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου και ευχαριστώ την Harper γι' αυτή τη λήψη 🥰", διαβάζουμε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία στην ανάρτηση της "νύφης" και μάθαμε τα του φωτογράφου.

Αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα τη φωτογραφία, θα δεις και το μονόπετρο, με το οποίο, προφανώς, έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του ο Brooklyn.

Η ώρα η καλή στο νεαρό ζευγάρι και μαζί με τις ευχές μοιραζόμαστε μερικές φωτογραφίες τους, όπως τις μοιράστηκαν κι εκείνοι μέσω social media.