Η Kim Kardashian "πάει" για πρώτη κυρία των ΗΠΑ με κόκκινο μαλλί - Πώς σου φαίνεται;

06.07.2020
Η Kim Kardashian "πάει" για πρώτη κυρία των ΗΠΑ με κόκκινο μαλλί - Πώς σου φαίνεται;
Καθώς στην Αμερική η καραντίνα λόγω της πανδημίας καλά κρατεί πολλοί celebrities πειραματίζονται με τα μαλλιά τους για να περάσουν την ώρα τους. Για παράδειγμα η Kim Kardashian West που άλλαξε το χρώμα της σε ένα άλλο που μέχρι τώρα δεν την είχαμε ξαναδει. Πλέον είναι μια κοκκινομάλλα και με αυτό το look στέκεται πλάι στον συζυγό της που έθεσε υποψηφιότητα για... Πλανητάρχης. Γιατί ναι, σε περίπτωση που δεν το άκουσες το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Kanye West ανακοίνωσε επίσημα ότι "κατεβαίνει" για Πρόεδρος των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Η Kardashian West έκανε το ντεμπούτο της με τα έντονα κόκκινα μαλλιά, σε μια σειρά από stories στο Instagram τα οποία μοιράστηκε επίσης στο Twitter.

«Γεια σας, έβαψα τα μαλλιά μου κόκκινα. Σας αρέσουν», ρώτησε τους followers της σε ένα story.

Η σταρ και επιχειρηματίας εμφάνιστηκε με ένα ψηλό κότσο «κουλούρι» και δύο τούφες που είχε αφήσει να αγκαλιάζουν το πρόσωπό της.

Η Kardashian West είναι γνωστή για τα πειράματά της στα χτενίσματά της και την βλέπουμε συχνά με πολύ μελαχρινό μακρύ καρέ αλλά και με μακρυά ξανθά κυματιστά μαλλιά με τη βοήθεια περουκών και extensions.

Ωστόσο, πού και πού αναζητά κάτι εντελώς διαφορετικό όπως σε αυτή την περίπτωση με τα φωτεινά κόκκινα μαλλιά, που μοιάζουν σαν ketchup.

Τα κόκκινα μαλλιά της Kardashian West μπορεί να αποτελούν έκπληξη, αλλά στην πραγματικότητα η ίδια είχε αφήσει τον Απρίλιο ένα υπονοούμενο για μια ενδεχόμενη αλλαγή στα μαλλιά της. Ο κομμωτής της, Chris Appleton μοιράστηκε ένα slideshow με τις αλλαγές στα μαλλιά πολλών σταρ, ζητώντας από τους φαν να μοιραστούν τις γνώμες τους στα σχόλια για την αγαπημένη τους εμφάνιση. Τότε η Kim Kardashian έγραψε «Κόκκινο», με μια καρδιά και ένα φιλί emoji.

Εμείς πάντως να είμαστε ειλικρινείς, με το νέο χρώμα μαλλιών της Kim δεν τρελαινόμαστε, την προτιμούμε μελαχρινή.