Jennifer Aniston: Αυτό είναι το άκρως εντυπωσιακό σπίτι της

04.07.2020
Jennifer Aniston: Αυτό είναι το άκρως εντυπωσιακό σπίτι της
Η βίλα 21 εκατομμυρίων στο Los Angeles

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood να μένουν σε σπίτια που όλοι ονειρευόμαστε, με ανέσεις που πολλές φορές δε μπορούμε καν να φανταστούμε, αλλά κάποιες celebrity βίλες δεν παύουν να εντυπωσιάζουν.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Το τατουάζ στο χέρι της και η ιστορία που κρύβει

Σε αυτήν την περίπτωση, ο λόγος γίνεται για την 21 εκατομμυρίων βίλα που αγόρασε η Jennifer Aniston το 2011 στο Los Angeles. Το σπίτι χτίστηκε το 1965 από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones και η ηθοποιός συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα Stephen Shadley για να δώσει στους χώρους ακριβώς τον χαρακτήρα που ήθελε. Σκοπός της για το οίκημα ήταν να αποπνέει μία αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας με το εξωτερικό περιβάλλον να παίζει καθοριστικό ρόλο και για στη διαμόρφωση του εσωτερικού.

Στο πολυτελέστατο σπίτι χαρακτηριστικές είναι οι χειροποίητες ταπετσαρίες, ο κεντρικός γυάλινος πολυέλαιος Murano και οι γιαπωνέζικες αντίκες, ενώ το μπάνιο στο οποίο χαλαρώνει έχει αναφορές από χαμάμ.

Αυτό το είδες; Brad Pitt: Εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της Angelina Jolie

Σε συνέντευξη της, η Aniston είχε πει πως "Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να είμαι διακοσμήτρια. Λατρεύω την όλη διαδικασία. Υπάρχει κάτι όμορφο στο να διαλέγεις τα υφάσματα και τις επιφάνειες που σου ταιριάζουν".