Julia Roberts: Επέτειος γάμου με μια σπάνια φωτογραφία για τη διάσημη ηθοποιό

05.07.2020
Julia Roberts: Επέτειος γάμου με μια σπάνια φωτογραφία για τη διάσημη ηθοποιό
18 χρόνια παντρεμένη συμπλήρωσε χθες (4/7/2020) η αγαπημένη, κινηματογραφική Pretty Woman και το γιόρτασε ΚΑΙ διαδικτυακά. Με ένα φιλί ξεχωριστό.

Μία από τις πιο... ιδιωτικές stars της σύγχρονης εποχής. Όσον αφορούσε στα προσωπικά της, η Julia Roberts υπήρξε ανέκαθεν "μετρημένη". Φαίνεται, όμως, ότι ο καιρός (και τα social media) κάπως "χαλάρωσαν" τους κανόνες της.

Η 52χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον κάμεραμαν Danny Moder από το 2002 και παρά τις φήμες που τους "χωρίζουν" κάθε τρεις και λίγο, εκείνοι παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι μαζί με τα τρία παιδιά τους, τα οποία όμως δεν βλέπουμε συχνά.

Ο γάμος αυτός "μετρά" 18 χρόνια πια και εκεί που η Julia τηρούσε σιγή ιχθύος περί των προσωπικών της, τώρα φαίνεται ότι προτιμά να "διαλαλεί" τον ερωτά της.

Η χθεσινή ανάρτησή της το αποδεικνύει περίτρανα...

Ο Dany κοιτάζει κατάματα τον φακό κι εκείνη τον φιλά, τονίζοντας πόσο λατρεύει στο βλέμμα του αυτό στο hashttag. #heckyes γράφει η Julia και τα λέει όλα.

18 χρόνια είναι αυτά.

Για την ιστορία, πριν από αυτό τον γάμο, η Julia υπήρξε ξανά παντρεμένη. Το 1993 παντρεύτηκε τον μουσικό Lyle Lovett, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στην παγκόσμια showbiz. Το διαζύγιο ήρθε δυο χρόνια αργότερα και αμέσως μετά είχαμε τον έρωτα (που έφτασε μέχρι τον αρραβώνα) με τον Benjamim Bratt (1998 - 2001)

Ιδού η Julia με τον Lyle Lovett

Και με τον Benjamin Bratt