Brad Pitt: Εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της Angelina Jolie

03.07.2020
Brad Pitt: Εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της Angelina Jolie
Όσα δηλώνει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie φτάνουν τελικά σε ένα άνετο σημείο της συν-κηδεμονίας των παιδιών τους, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Δες και αυτό: Katy Perry: Ο χωρισμός με τον Orlando Bloom την έκανε να σκέφτεται την αυτοκτονία

Πρόσφατα, ο Pitt φάνηκε να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Los Angeles, και είναι η (φαινομενικά τουλάχιστον) πρώτη φορά που ο ηθοποιός είχε εντοπιστεί στην ιδιοκτησία της από το διαζύγιο τους το 2016. Οι δύο συμμετείχαν σε μια πολύ δημόσια μάχη επιμέλειας μετά τη διάσπασή τους, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, συμφωνούν επιτέλους για το πώς να συνεχίσουν την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

"Ο Brad και η Angelina έχουν διανύσει πολύ δρόμο και τελικά βρίσκονται σε ένα μέρος όπου και οι δύο θέλουν να συνεργαστούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν έχουν σχέδια να τα ξαναβρούν και οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ τους αφορά τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών τους. Επέλεξαν να ζήσουν ο ένας κοντά στον άλλο, ώστε να μπορούν εύκολα να κυκλοφορούν με τα παιδιά. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Brad και η Angelina πέρασαν χρόνο μαζί στο σπίτι της. Έχουν μια πιο φιλική σχέση", δήλωσε μια πηγή.

Αυτό το είδες; Keanu Reeves Winona Ryder: Η σχέση τους ξεκίνησε από κάτι που εκείνος ΔΕΝ έκανε

Παρόλο που η επανένωση του ζευγαριού φέρεται να μην είναι πιθανοί, οι δύο ηθοποιοί επικεντρώνονται σε κάτι πολύ σημαντικό προς το παρόν: την ευημερία των παιδιών τους.

"Θέλουν τα παιδιά τους να είναι υγιή και χαρούμενα και να έχουν την υποστήριξη και των δύο γονέων τους. Χρειάστηκαν χρόνια για να επουλωθούν και τελικά βρίσκονται σε ένα μέρος όπου μπορούν να συνυπάρχουν με έναν πραγματικά υγιή τρόπο", συμπλήρωσε η ίδια πηγή.