9 διάσημοι σταρ που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου

23.06.2020
9 διάσημοι σταρ που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου
Τι θα έλεγες να συζητήσουμε για το πόσο ευλoγημένοι είναι οι Καρκίνοι μιας και μπήκαμε ήδη στην εποχή τους; Το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι τρομερά ευαίσθητο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Όλοι θα μπορούσαμε να μάθουμε να δείχνουμε λίγη περισσότερη κατανόηση. Ειδικά αυτό το καλοκαιρινό ζώδιο (του νερού, γαι την ιστορία) γνωρίζει περισσότερα γι 'αυτά τα πράγματα από οποιονδήποτε.

Πολλοί celebrities που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου ξέρουν ακριβώς πώς να επικοινωνούν με το κοινό τους -σε προσωπικό επίπεδο- μέσω της δουλειάς τους, γι 'αυτό και αποθεώνονται από αυτό. Παρακάτω, μπορείς να δεις 9 παραδείγματα διάσημων σταρ που γεννήθηκαν όλοι κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου.

1. Ariana Grande: Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1993

Κάποτε έδωσε αυτή την απάντηση: «Κάνουν τίποτα άλλο οι Καρκίνοι από το να αισθάνονται, αισθάνονται, αισθάνονται…;» Εμείς πάντως θα σας ενημερώσουμε όταν θα το ανακαλύψουμε.

2. Selena Gomez: Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1992

«Kill 'Em With Kindness» (σκοτώσε τους με ευγένεια) είναι ο τίτλος ενός από τα τραγούδια της Selena Gomez και επίσης είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Καρκίνοι συνηθίζουν να χειρίζονται τα προβλήματα.

3. Tom Hanks: Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1956

Η θερμή ενέργεια των Καρκινών τους κάνει συνήθως να είναι ο «φίλος της μαμάς» ή ο «φίλος του μπαμπά» ή οποιασδήποτε ομάδας. Υποθέτουμε ότι γι 'αυτό και ο αξιαγάπητος Τοm Hanks κέρδισε πολλές φορές τον τίτλο του America’s Dad.

4. Meryl Streep: Γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1949

Η Meryl Streep είναι μια πολύ σπουδαία και εμβληματική ηθοποιός. Είναι η απόδειξη του πόσο καλά μπορούν οι Καρκίνοι να ταυτιστούν με τον οποιονδήποτε, καθιστώντας τους πιο αληθοφανείς όταν ειδικά μπαίνουν στη διαδικασία του να υποδυθούν χαρακτήρες.

5. Πριγκίπισσα Diana: Γεννήθηκε 1η Ιουλίου του 1961

Η «πριγκίπισσα του λαού» ήταν γνωστή για το πόσο προσγειωμένη ήταν παρά τη βασιλική της ιδιότητα. Αυτό είναι αναμενόμενο ότι θα γίνει όταν δώσεις έναν τίτλο στον Καρκίνο! Σημείωση: Ο Πρίγκιπας George είναι επίσης Καρκίνος!

6. Margot Robbie: Γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1990

Ένας άλλος Καρκίνος που είναι βασίλισσα του box-office…κάτι έχει αυτή η περίοδος των καρκίνων.

7. Khloe Kardashian: Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1984

Ως ο μοναδικός Καρκίνος των Kardashians, υπάρχει λόγος στο γιατί η Khloe είναι συχνά ο οικογενειακός μεσάζων.

8. Giselen Bündchen: Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1980

Ναι, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά supermodel, αλλά είναι ένας πραγματικός Καρκίνος στην καρδιά. H Gisele είπε κάποτε στη Vogue: «Είμαι Καρκίνος… το μικρό καβούρι. Αγαπά το σπίτι, το καταφύγιο του, όλα τα άνετα πράγματα. Ήμουν ένα ψάρι έξω από το νερό στη μόδα. Ήμουν πάντα του στυλ “Άσε με να πάω στη δουλειά και να γυρίσω σπίτι”».

9. Lana Del Rey: Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1985

Παρά τη φήμη που τη συνοδεύει χρόνια ότι η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lana Del Rey είναι Δίδυμος, ωστόσο εκείνη ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου! Μην μπερδευτείς!