Angelina Jolie: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τον Brad Pitt

22.06.2020
Angelina Jolie: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τον Brad Pitt
"Ήταν η σωστή απόφαση" είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη

Η Angelina Jolie μίλησε για το χωρισμό της με τον Brad Pitt σε μια νέα συνέντευξη, λέγοντας πως χώρισε για την "ευημερία της οικογένειας". Όπως λέει η ίδια, όλη της η προσοχή είναι στα παιδιά της, τα οποία αποκαλεί "έξι πολύ γενναίους, πολύ δυνατούς νέους".

Δες και αυτό: Megan Fox: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Σε μια νέα συνέντευξη με τη Vogue India, η Jolie απάντησε με ειλικρίνεια στο γιατί επέλεξε να χωρίσει με τον Pitt. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ρωτήθηκε πώς διατηρεί "ένα υγιές περιβάλλον" για τα έξι παιδιά της, απαντώντας πως το έκανε για το καλό της οικογένειάς της, πως ήταν η σωστή απόφαση και πως συνεχίζει να επικεντρώνεται στη θεραπεία τους.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Μερικοί έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου, και τα παιδιά βλέπουν ψέματα να λέγονται για αυτά στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι ξέρουν τη δική τους αλήθεια και το μυαλό τους."

Αυτό το είδες; Gwyneth Paltrow: Δεν θα πιστεύεις τη μυρωδιά του νέου της κεριού

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες έτσι ώστε τα παιδιά να είναι κοντά στον πατέρα τους, αλλά θα ήθελε πολύ να ζήσει στο εξωτερικό και πως θα το κάνει μόλις τα παιδιά γίνουν 18 ετών.

Το ζευγάρι χώρισε το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από σχεδόν 10 χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith το 2004, ενώ ο Pitt ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Μαζί απέκτησαν έξι παιδιά.