Γιορτή του πατέρα 2020: 10 αναρτήσεις που ξεχώρισαν

22.06.2020
Γιορτή του πατέρα 2020: 10 αναρτήσεις που ξεχώρισαν
Γέμισαν τα social media όμορφες οικογενειακές στιγμές χθες με αφορμή τη φετινή γιορτή του πατέρα. Εγχώριοι και διεθνείς αστέρες μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους πατεράδες τους ή/και με τα παιδιά τους και συγκίνησαν. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές και τις μοιραζόμαστε με τη σειρά μας.

Την πρώτη του γιορτή του πατέρα γιόρτασε φέτος ο Γιώργος Χρανιώτης και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο τον γιο τους μόλις μία εβδομάδα πριν από τη γιορτή.

"Ξεκίνησαν οι πρόβες,για τον πιο γοητευτικό και δύσκολο ρόλο της ζωής μου.Αυτόν του πατέρα.Εύχομαι να θριαμβεύσω... Χρόνια πολλά σε όλους τους πατεράδες,ολάκερου του ντουνιά", γράφει στη λεζάντα και ιδού η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε.

"Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!" γράφει η Ελένη Μενεγάκη και μοιράζεται μια φωτογραφία του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου και της κόρης τους, Μαρίνας. Η Μαρίνα είναι το τέταρτο παιδί της ελληνίδας παρουσιάστριας καθώς από τον γάμο της με τον Γιώργο Λάτσιο έχει τρία μεγαλύτερα παιδιά...

Μία γλυκύτατη φωτογραφία του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, με τον γιο τους, Θοδωρή Τζούνιορ, μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου με αφορμή τη γιορτή του πατέρα.

"Χρόνια πολλά μπαμπά μας ! ❤️ Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες παλιούς και νέους , και ειδικά στον δικό μας που είναι κι ο καλύτερος του κόσμου !", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

"Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay" γράφει ο Σάκης Ρουβάς και μοιράζεται αυτή την απίθανη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του:

Τρεις οι αναρτήσεις που έκανε η Jennifer Lopez για την Ημέρα του Πατέρα. Η πρώτη (αυτή που παραθέτουμε και στη συνέχεια) αφιερωμένη στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών της, Marc Anthony. H δεύτερη στον δικό της πατέρα και η τρίτη στον αρραβωνιαστικό της, Alex Rod. Με την αγάπη να ξεχειλίζει και στις τρεις. Χρόνια πολλά.

Δύο αναρτήσεις για την Kate Hudson, η οποία ξεκίνησε με μία φωτογραφία του συντρόφο της, Danny Fujikawa και τη γλυκύτατη κόρη τους, Rani Rose. "Η Rani είναι πολύ τυχερή που έχει εσένα για πατέρα", γράφει, μεταξύ άλλων η Kate ενώ, στη συνέχεια δεν παράλειψε να μοιραστεί μέσω της επόμενης ανάρτησης την αγάπη της για τον Kurt Russell, επί χρόνια σύντροφο της μητέρας της, Goldie Hawn, ο οποίος, στην ουσία, μεγάλωσε εκείνη και τον αδελφό της, όταν ο πατέρας τους έφυγε απο τη ζωή τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ανάρτηση της Gwyneth Paltrow η οποία μοιράστηκε δυο φωτογραφίες για να στείλει τις ευχές της στους απανταχού πατεράδες. Στην πρώτη βλέπουμε τον πρώην σύζυγό της, και πατέρα των δύο παιδιών της, Chris Martin, με την κόρη τους, Apple ενώ στη δεύτερη πάλι τον Martin με τον γιο τους Moses, μόνο που σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε και τον νυν σύζυγο της Paltrow, Brad Falchuk

Η Madonna ευχήθηκε Ευτυχισμένη Γιορτή του Πατέρα στην ίδια και σε κάθε γονέα που κάνει το καλύτερο για να μεγαλώσει, να διδάξει και να καθοδηγήσει τα παιδιά του. Μάνα και πατέρας μαζί. Στις φωτογραφίες η ίδια και τα έξι παιδιά της #lola #rocco #david #mercyjames #estere #stella

Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφησε τα διδυμάκια της στη μηχανή και αφιέρωσε τη wild πόζα στον πατέρα της, Αποστόλη Τότσικα. Απίθανη φωτογραφία.

Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε στον αγαπημένο της σύζυγο η Julia Roberts. Η διάσημη ηθοποιός και ο Daniel Moder είναι παντρεμένοι από το 2002, έχουν μαζί τρία παιδιά και γενικά κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ ως προς τη δημοσιότητα. Με αφομή την Ημέρα του Πατέρα, η Julia του αφιέρωσε μία ανάρτηση με μια γλυκύτατη λεζάντα να τη συνοδεύει:

"Χρόνια πολλά σε όλους τους πατεράδες και τα πατρικά πρότυπα. Ιδιαίτερα σε αυτό τον άντρα... η πυξίδα μας, η αμετάβλητη έμπνευση"