Victoria Beckham: "Τα στενά ρούχα ήταν σημάδια ανασφάλειας"

16.06.2020
Victoria Beckham: "Τα στενά ρούχα ήταν σημάδια ανασφάλειας"
Η σχεδιάστρια μίλησε για το στυλιστικό της παρελθόν και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις ανασφάλειες της σαν Spice Girl

Η Victoria Beckham απάντησε σε ερωτήσεις σπουδαστών του Graduate Fashion Week και αναφέρθηκε στο προσωπικό της στιλ κατά την περίοδο που ήταν στις Spice Girls αλλά και στην αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει στο χώρο της μόδας.

Δες και αυτό: Οικογένεια Beckham: Προκαλούν οργή στους γείτονες τους με τις απαιτήσεις τους

"Στις Spice Girls, είχαμε στιλίστες που μας έντυναν, αλλά στην προσωπική μου ζωή, δεν είχα συνεργαστεί με στιλίστα. Φορούσα πολλά φορέματα με κορσέδες, αλλά το προσωπικό στιλ μου έχει γίνει πιο χαλαρό", είπε η 46χρονη σχεδιάστρια.

Αυτό το είδες; Ben Affleck: Η σύντροφος του υπάρχει σαν... διακοσμητικό στον κήπο του!

"Τα πάρα πολύ στενά ρούχα που κολλούσαν πάνω μου ήταν σημάδι ανασφάλειας", είπε η ίδια, προσθέτοντας στη συνέχεια πως το γεγονός η επιχείρησή της πέτυχε και το πόσο πολυάσχολη έγινε, την έκαναν να αλλάξει το στιλ της: "Δεν μπορώ να τρέχω κάνοντας τα πάντα φορώντας ψηλοτάκουνα. Κάνω πολλά πράγματα: είμαι μητέρα, σύζυγος και είμαι όλη μέρα στο στούντιο. Μια φορά σε ένα show στη Νέα Υόρκη, φορούσα αντρικές φόρμες και αθλητικά και όλοι είχαν τρελαθεί. Έλεγαν, 'Θεέ μου, φοράει φόρμες!'". Επίσης, τόνισε πως η αυτοπεποίθησή της αυξήθηκε ενώ μεγάλωνε, λέγοντας: "Ξέρω τι μου ταιριάζει, τι με αναδεικνύει και τι με κάνει να νιώθω σιγουριά. Δεν νιώθω πως έχω κάτι να αποδείξω".

Η πρώην τραγουδίστρια επίσης είπε στους σπουδαστές πως αν γύριζε πίσω, η συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της θα ήταν να εμπιστεύεται περισσότερο το ένστικτό της. "Πάντα έλεγα πως μπορώ να διαχειριστώ λάθη που έκανα εγώ η ίδια, αλλά όχι λάθη που έγιναν επειδή πήγα κόντρα στο ένστικτό μου. Εμπιστευτείτε αυτό το ένστικτο, γιατί για κάποιο λόγο υπάρχει".