Sarah Jessica Parker: Ποια πρώην συνεργάτιδα της τη μηνύει;

05.06.2020
Sarah Jessica Parker: Ποια πρώην συνεργάτιδα της τη μηνύει;
Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός έρχεται σε δημόσια ρήξη

Μετά την πολύκροτη κόντρα της με τη συμπρωταγωνίστρια της, Kim Catralll, στην απόλυτα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Sex and the City, η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως έχει "ανοιχτούς λογαριασμούς" με ακόμη μια πρώην συνεργάτιδα της.

Δες και αυτό: «Ήμουν εθισμένος σε ηρεμιστικά και υπνωτικά για 11 χρόνια»: Η εξομολόγηση αγαπημένου νικητή της Eurovision που συγκλονίζει

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την Heather Holt, η οποία είναι η πρώην διευθύντρια των καταστημάτων με παπούτσια της διάσημης ηθοποιού, η οποία αποφάσισε να την μηνύσει, αφού ισχυρίζεται πως η πρώην εργοδότριά της δεν την έχει πληρώσει για υπερωρίες που έκανε στο διάστημα 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και 1 Μαρτίου 2020. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από την πλευρά της ηθοποιού.

Αυτό το είδες; Brad Pitt - Jennifer Aniston: Παράδειγμα προς μίμηση για μια καλή σχέση ύστερα από έναν χωρισμό

Δημοσιεύματα ήθελαν τις τηλεοπτικές Carrie και Samantha, Sarah Jessica Parker και Kim Catrall αντίστοιχα, να μην είχαν καλές σχέσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς για μια σειρά από λόγους, όπως τη διαφορά στο χρηματικό ποσό που λάμβαναν αλλά και την ποσότητα γυμνού που υπήρχε στις ερωτικές σκηνές. Εκτός αυτών, όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για μια τρίτη κινηματογραφική μεταφορά του Sex and the City, η Kim Catrall φαίνεται εκείνη που έκανε το σχέδιο να "ναυαγήσει", καθώς είχε εξωφρενικές απαιτήσεις για τη συμμετοχή της.