Paulina Porizkova: Το σουπερμόντελ έγινε 55, φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι υπέροχη!

03.06.2020
Paulina Porizkova: Το σουπερμόντελ έγινε 55, φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι υπέροχη!
Aυτές οι γυναίκες είναι ευλογημένες. To σουπερμόντελ Paulina Porizkova ανέβασε μια selfie χωρίς μακιγιάζ για το πώς «μοιάζει πραγματικά» στα 55 της, όταν ανοίγει τα μάτια της το πρωί και είναι πραγματικά εντυπωσιακά όμορφη.

«Για όλους εσάς που γράφετε κολακευτικά σχόλια, έτσι είμαι πραγματικά», έγραψε. «Νομίζω ότι δεν είναι άσχημα για τα 55 και χωρίς καμία παρέμβαση. Αλλά σίγουρα όχι 22. Έτσι είμαι εγώ το πρωί, χωρίς καφέ και τα μαλλιά μου ανακατεμένα τυχαία από τον ύπνο που τα είχα μαζέψει κότσο». Στο τέλος της λεζάντας έχει βάλει πολλά hashtag όπως: «#nofilters #nointerventions #notouchups #noretouching #betweenjloandbettywhite».

Η Paulina είναι άνετη και μιλάει γενικά για το πώς αντιμετωπίζει τη γήρανση ως μοντέλο. Μάλιστα πέρισυ είχε πει στο NewBeauty ότι δεν είχε κάνει ακόμα Botox ή fillers, αλλά απολάμβανε την Ultherapy, μια επεμβατική μέθοδο για να σταθεροποιεί περιοχές όπως το πηγούνι, το λαιμό, το φρύδι και τo ντεκολτέ. «Κάθε μέρα κοιτάζoμαι στον καθρέφτη και λέω: Είναι σήμερα η μέρα; » είπε.

Ωστόσο, η Paulina αναγνώρισε ότι βρήκε τη γήρανση δύσκολη, καθώς μεγάλο μέρος της καριέρας της εξαρτιόταν από την εμφάνισή της. «Έχω μια συναισθηματική καθυστέρηση σε όλα αυτά τα πράγματα, γιατί όλη μου η ζωή έχει να κάνει με την ομορφιά», εξήγησε. «Πάντα έπρεπε να είμαι κάτι πολύ συγκεκριμένο εξωτερικά και να το διατηρήσω εξαιτίας του βιοπορισμού μου. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μεγαλώσω σαν ένα απλό άτομο».

Αν και λατρεύει το μακιγιάζ, η Paulina είπε επίσης στο Elle ότι βάφεται λιγότερο όσο περνάνε τα χρόνια. «Όσο μεγαλύτερη γίνεσαι, τόσο λιγότερο μακιγιάζ πρέπει να φοράς. Αντί να βάφει ολόκληρο το πρόσωπο της, προτιμά μια μάσκαρα και ψεύτικες βλεφαρίδες, καθώς και ένα κρεμώδες foundation SPF 50. Για να διατηρήσει το δέρμα της καθαρό και σφριγηλό κάνει περιποιήσεις προσώπου με επαγγελματία αισθητικό.