Σάντρα Βουτσά: Ο εκνευρισμός on air με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τα κληρονομικά [video]

02.06.2020
Σάντρα Βουτσά: Ο εκνευρισμός on air με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τα κληρονομικά [video]
Η συνέντευξη της μεγαλύτερης κόρης του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή "Happy Day" κατέληξε κάπως πιο έντονα από ό,τι περίμενε κανείς.

Η Σάντρα Βουτσά εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και τα όσα είπε απαντώντας σε ερώτησή της για την περιουσία του πατέρα της, "άναψε" φωτιές.

"Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν δίκαια. Θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους είναι πολύ γελασμένος", είπε μεταξύ άλλων η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Βουτσά τονίζοντας βέβαια ότι ουδέποτε, καμία από τις κόρες του ασχολήθηκε με την περιουσία του.

Η αναπαραγωγή του θέματος αυτού υπήρξε μαζική εξ ου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάλεσε σήμερα το πρωί τη Σάντρα, με σκοπό να ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις στην περίπτωση που κάποιος εξέλαβε την τοποθέτηση της Σάντρας ως "απειλή" προς κάποιον!

Η συζήτηση υπήρξε κάπως άβολη από ένα σημείο και μετά, με την καλεσμένη της Σταματίνας να φτάνει στο σημείο να αντιδράσει έντονα λέγοντας "Ρε παιδιά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα πούμε με τις αδερφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε σώνει και καλά να σας πω κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ξαναρωτάτε το ίδιο πράγμα. Ό,τι και αν συμβαίνει, αν συμβαίνει κάτι, είναι ανάμεσα σε μένα και τις αδερφές μου. Απάντησα πολύ θεωρητικά".

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα, όπου μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις των θυγατέρων του Κώστα Βουτσά και της τελευταίας του συζύγου, Αλίκης Κατσαβού.

Για την ιστορία πάντως, να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς έλεγε πάντα πως όταν γνώρισε την Αλίκη δεν είχε πια περιουσία. Την είχε μοιράσει όλες στις γυναίκες και σε εκείνη είχε υποσχεθεί μόνο το σπέρμα του, όπως έλεγε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Ο Φοίβος ήταν το δικό του δώρο σε εκείνη. Και, όπως έλεγε εκείνη από την πλευρά της, δεν ήθελε ποτέ κάτι παραπάνω.

Σε τελική ανάλυση, βέβαια, όλα αυτά είναι ζητήματα που δεν θα έπρεπε να αφορούν την κοινή γνώμη. Τουλάχιστον όχι σε επίπεδο "δικαστηρίου". Εμείς τα αναφέρουμε ως συμβάντα αλλά ας τα αφήσουμε, ακριβώς, εκεί, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η όλη κατάσταση και το ζήτημα είναι πολύ λεπτό ήδη. Άσε που το πιο πιθανό είναι να μην υφίσταται καν ζήτημα.

Έστω...