Σπάνια κοινή εμφάνιση για Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Χρυσή Βαρδινογιάννη

13.11.2019
Σπάνια κοινή εμφάνιση για Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Χρυσή Βαρδινογιάννη
Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ οι δυο τους δεν έχουν ποζάρει ποτέ μαζί για φωτογράφους.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη Χρυσή Βαρινογιάννη δεν είναι άγνωστη, παρόλο που κανείς από τους δυο δεν μιλά δημόσια γι' αυτή.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει "τσακώσει" ξανά μαζί, καθώς δεν κρύβονται, όμως αυτή η χθεσινή ήταν μια σπάνια στιγμή, όπου το ζευγάρι ήταν καθισμένο σε διπλανά καθίσματα στο θέατρο και δεν αντέδρασε στο κλικ.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Του Κουτρούλη ο Γάμος" όπου πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Κολλητοί φίλοι μεταξύ τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη μεγάλη της στιγμή. Μαζί τους μάλιστα και ο Μίνως Μάτσας [κάθεται δίπλα στη Χρυσή Βαρδινογιάννη στη φωτογραφία κάτω], σύντροφος της Μαρίας Κίτσου - για την ιστορία- ο οποίος έντυσε μουσικά την παράσταση.

Για την ιστορία, επίσης, σημειώνουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει έναν γιο από τον γάμο του με την Έρση Ξενάκη, τον 14χρονο Κωνσταντίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Νίνο Ξυπολιτά, τον 6 ετών Γιώργο και την 5 ετών Κάρεν - Αγάπη.