Ποια ήταν η έκπληξη της Gwyneth Paltrow για τα γενέθλια της κολλητής της, Kate Hudson

22.04.2019
Ποια ήταν η έκπληξη της Gwyneth Paltrow για τα γενέθλια της κολλητής της, Kate Hudson
Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ δεμένες

Είναι από τις σταρ του Χόλιγουντ που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε και να διαβάζουμε νέα τους. Ο λόγος για τις Gwyneth Paltrow και Kate Hudson οι οποίες έκαναν ένα αξιοζήλευτο ταξίδι για να γιορτάσουν τα 40α γενέθλια της Hudson. Nα θυμίσουμε ότι η Hudson γέννησε την κόρη της Rani Rose, μόλις πριν από επτά μήνες

Η Paltrow δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία ποζάρουν μαζί με την κολλητή της χαλαρές και χαρούμενες. Η Paltrow εξηγεί ότι πήρε την κολλητή της για ένα «birthday yoga», αποκαλώντας την Hudson «μικρή της αδελφή». «Ακτινοβολείς ευτυχία και ότι κάνεις είναι διασκεδαστικό. Σε αγαπάμε όλοι πολύ», έγραψε κάτω από τη λεζάντα.

Η αλήθεια είναι ότι ελπίζουμε να έλαβε τη συγκατάθεση της Hudson για την ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας, καθώς πριν από λίγες μέρες η κόρη της Paltrow, τα έσουρε στη μητέρα της επειδή μοιράστηκε μια οικογενειακή τους φωτογραφία στο instagram χωρίς να την ρωτήσει.

Κοιτώντας της φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη που τρέφει η μία για την άλλη. Αυτές οι δύο γυναίκες είναι εκπληκτικές και είναι φανταστικό ότι δείχνουν την εκτίμησή τους η μία στην άλλη. Και έτσι θα πρέπει να κάνουν όλες οι καλές φίλες συμπληρώνουμε εμείς. Φανταζόμαστε ότι εάν ψάχνουν και άλλη παρέα για να πάνε για yoga, οι υποψήφιες θα είναι χιλιάδες.