Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας συστήνει τη μητέρα της και την αδελφή της! [Βίντεο]

12.03.2019
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας συστήνει τη μητέρα της και την αδελφή της! [Βίντεο]
Την οικογένεια της θέλησε να μας συστήσει σήμερα η εντυπωσιακή Μάγκυ Χρααλαμπίδου.

Η εκρηκτική Dj εμφανίστηκε στο Happy Day και μαζί με τη μητέρα της Σαπφώ και την αδελφή της Έβελυν μίλησαν στον Μιχάλη Πλεμμένο. Η Μάγκυ αναφέρθηκε στην αδυναμία που είχε στον μπαμπά της, στις φωτογραφίσεις για το Playboy αλλά και στις σέξι φωτογραφίες στο instagram.

Δείτε ακόμη: Ελένη - Μαρίνα: Αντάλλαξαν φιλιά μαμά και κόρη μες στα λουλούδια και μας ευχήθηκαν «Καλή Σαρακοστή»!

Η μητέρα της λέει: «Η Μάγκυ ήταν άτακτη, ζωηρή, κουραστικό παιδί»

«Ήταν καλό παιδί. Θυμάμαι όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο, για να πω στα παιδιά μου ότι έφυγε ο πατέρας σας, της είπα ο μπαμπάς πέθανε, θυμάμαι που μικρό παιδάκι γονάτισε στην πόρτα του γραφείου της, αγκάλιασε την πόρτα και έκλαιγε και έλεγε: «Εγώ τώρα δεν έχω πατερούλη» και της είπα: «Παιδάκι μου, εγώ τώρα θα είμαι και μπαμπάς σου και μαμά σου» και μου λέει: «Το ξέρω μανουλίτσα μου ότι θα είσαι και μπαμπάς μου και μαμά μου, αλλά εγώ δεν έχω τώρα πατερούλη».

Η Μάγκυ λέει για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν 14 ετών: «Ο μπαμπάς ήταν η αδυναμία μου. Η μαμά αναγκαστικά γινόταν ο κακός γονέας για να με τιθασεύσει. Μετά την εφηβεία, μετά τα 14 όταν έχασα τον μπαμπά ενωθήκαμε πάρα πολύ με τη μαμά.»

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ