Η Angelina Jolie στο σινεμά με τα παιδιά της: Τα τατουάζ και κάτι ακόμη που μας έκανε εντύπωση [Photos]

13.03.2019
Η Angelina Jolie στο σινεμά με τα παιδιά της: Τα τατουάζ και κάτι ακόμη που μας έκανε εντύπωση [Photos]
Eίναι από τις γυναίκες που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε και ειδικά όταν εμφανίζεται μαζί με τα παιδιά της έχουμε έναν ακόμα λόγο να την θαυμάζουμε. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τα τέσσερα παιδιά της που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Dumbo στο Λος Άντζελες.

Η 14χρονη Zahara, η 12χρονη Shiloh, τα 10χρονα δίδυμα Vivienne και Knox, ήταν όλο χαμόγελα καθώς συνόδευαν τη μαμά τους στο κόκκινο χαλί. Στην πραγματικότητα, τα παιδιά της Angelina Jolie είχαν ξεκαρδιστεί στο γέλιο προκαλώντας τη μαμά τους να γελάσει μαζί τους. Ίσως έκαναν πρόβα για την ταινία της Jolie, Maleficent: Mistress of Evil, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο...Τι να πούμε!

Η Angelina έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό Versace φόρεμα που είχε επιλέξει, καμαρώνοντας για τα τατουάζ που άφησε σε κοινή θέα, ίσως όμως και για τα κιλάκια που φάνηκε να έχει πάρει και της ταιριάζουν πολύ.

Διάβασε επίσης: Jolie & Pitt ξανά μαζί: Η μυστική συνάντηση που δεν πήγε καλά και όλο το παρασκήνιο [photos]

Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση σε πρεμιέρα ταινίας που κάνει η Angelina με τα παιδιά της τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Στις 25 Φεβρουαρίου, η διάσημη ηθοποιός μαζί με όλα τα παιδιά της (συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων γιων της, Maddox και Pax), πήγαν να δουν την ταινία The Boy Who Harnessed the Wind. Να υποθέσουμε ότι η επιλογή της συγκεκριμένης ταινίας ήταν της μαμάς τους καθώς πρόκειται για μια κουλτουριάρικη ταινία, που ουδεμία σχέση έχει με το Dumbo το Ελεφαντάκι. Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση τα παιδιά είναι καλό να παρακολουθούν διαφορετικά είδη ταινιών, κάτι που φαίνεται ότι γνωρίζει καλά η Angelina Jolie.

Κοιτάζοντας καλά τις φωτογραφίες από τις δύο εμφανίσεις όμως, υπογραμμίζουμε κάτι που μας έκανε εντύπωση και αφορά στη μικρότερη κόρη των Jolie-Pitt, που φαίνεται να κινείται στα στυλιστικά βήματα της Siloh για την οποία έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα.

Δεν είναι κρυφό πως το πρώτο βιολογικό παιδί του διάσημου ζεύγους είχε εκφράσει από πολύ νωρίς την επιθυμία να ντύνεται αγορίστικα. Ως και αγορίστικο όνομα λέγεται ότι είχε υιοθετήσει. Οι γονείς του την άφησαν από την αρχή να εκφραστεί όπως θέλει, γεγονός, βέβαια που δεν επηρέασε στο παραμικρό τη μεγαλύτερη αδελφή της, Zahara, η οποία επιλέγει πιο θηλυκά ρούχα πάντα.

Η μικρή όμως, παρόλο που έχει κρατήσει τα μαλλιά της μακριά, δείχνει μια προτίμηση προς το πιο ουδέτερο look, που "φέρνει" σε αυτό της αδελφής της και την κάνει να μοιάζει ακόμη περισσότερο στον δίδυμο αδελφό της.

Έστω... Αυτά και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.