Οι 4χρονες δίδυμες influencers που έχουν γίνει star του instagram, λανσάρουν σειρά παιδικών ρούχων

10.03.2019
Οι 4χρονες δίδυμες influencers που έχουν γίνει star του instagram, λανσάρουν σειρά παιδικών ρούχων
Είναι επίσημο! Η Mila και η Emma Stauffer, τα 4χρονα αστέρια του Instagram που μπορεί να τα ξέρεις ήδη από τα ξεκαρδιστικά τους βίντεο, λανσάρουν τη δική τους limited edition σειρά ρούχων στο Target (https://intl.target.com/ ) από τις 24 Φεβρουαρίου. Οι μικρές αδελφούλες, που έχουν 9 εκατομμύρια followers, είναι γνωστές για τα καθημερινά πράγματα, από τη γιόγκα μέχρι τον καφέ (γνωστός και ως «χυμός επιβίωσης»). Αλλά όταν πρόκειται για τη σειρά των ρούχωβ τους, αφήνουν τη μαμά τους Katie Stauffer να πάρει τα ηνία στο σχέδιο.

«Οι μεγάλες προσωπικότητες των κοριτσιών μου, τις οποίες η οικογένειά μου και εγώ απολαμβάναμε μέσα στα όρια των τεσσάρων τοίχων μας, είναι αυτό που μας έβαλε στο χάρτη», δήλωσε η Katie στο δελτίο τύπου. «Σήμερα, η Μila και η Εmma έχουν πάνω από 9 εκατομμύρια followers και πέραν αυτoύ, πάντα έβρισκα τη χαρά να ντύνω τα παιδιά μου με μοναδικές χειροποίητες φορεσιές και χαριτωμένα ρούχα, και οι followers μου το έκαναν επίσης.Tα social media μεταμόρφωσαν τις ζωές της οικογένειάς μας και άνοιξαν την πόρτα για να μοιραστούμε το πάθος μας και να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελούν με τον κόσμο. Το όνειρο της οικογένειάς μου που ήταν να δημιουργήσουμε αυτή τη συλλογή, έγινε πραγματικότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Target θα την φιλοξενήσει».

Διάβασε επίσης: Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Kate Middleton θα κάνουν κάτι που είχαμε καιρό να δούμε

Το μόνο που έχει μείνει είναι να δούμε τη σειρά να κυκλοφορεί και είμαστε σίγουρες – αν κρίνουμε από τα ρούχα που οι μικρούλες φοράνε κάθε μέρα – ότι θα είναι μοναδική!