Αρραβώνας για Jennifer Lopez και Alex Rodriguez - Η πρόταση και το πελώριο μονόπετρο

10.03.2019
Αρραβώνας για Jennifer Lopez και Alex Rodriguez - Η πρόταση και το πελώριο μονόπετρο
Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης με τον 43χρονο άσσο του baseball η JLo είπε το "Ναι" και ετοιμάζεται για το τέταρτο στεφάνι της ζωής της.

Ύστερα από τρεις γάμους και αρκετές ακόμη σχέσεις, η Jennifer Lopez δείχνει σήμερα πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Alex Rodriguez, με τον οποίο τον περασμένο μήνα συμπλήρωσαν δύο χρόνια σχέσης.

Στα 49 της χρόνια η διάσημη Λατίνα έχει μιλήσει επανειλημμένα για το πόσο ολοκληρωμένη νιώθει σε αυτή τη φάση της ζωής της και τον ρόλο που έχει παίξει σε αυτό ο αγαπημένος της.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, η σχέση αυτή να επισημοποιηθεί.

Οι δύο τους βρίσκονται στις Μπαχάμες όπου κάνουν ένα διάλειμμα μακριά από όλους και από όλα και εκεί έγινε και η πρόταση από τον ΑRod, o οποίος και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα χέρια τους το ένα μέσα στο άλλο και στο δάχτυλό της το μονόπετρο που της χάρισε. Στη λεζάντα διαβάζουμε "Είπε το Ναι", όμως το μάτι μας δεν μπορεί να φύγει από το πελώριο διαμάντι, που, όμοιό του δεν έχουμε δει. Ιδού και το πειστήριο.

she said yes ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rodriguez (@arod) στις

H JLo μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία με μερικές καρδούλες στη λεζάντα και εμείς ευχόμαστε "Η ώρα η καλή".

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Rodriguez, ο οποίος χώρισε από τη Cynthia Scurtis, τη μητέρα των δύο θυγατέρων του, το 2008, ύστερα από 6 χρόνια γάμου και ο τέταρτος για τη Lopez.

Διάβασε επίσης: Jennifer Lopez: Στη νέα της φωτογραφία με τον Alex Rodriguez μοιάζει… άλλη

H Jenny παντρεύτηκε τον χορευτή Ojani Noa το 1998 αλλά έληξε σε λίγους μήνες. Το 2001 παντρεύτηκε τον επίσης χορευτή Chris Judd και χώσισαν 2 χρόνια αργότερα, ενώ το 2004 παντρεύτηκε τον Μarc Anthony με τον οποίο έκανε και τα δίδυμα παιδιά της. Έμειναν μαζί 10 χρόνια.