Συγκινεί ο Ben Affleck μιλώντας ανοιχτά για τον αλκοολισμό και την Jennifer Garner

06.03.2019
Συγκινεί ο Ben Affleck μιλώντας ανοιχτά για τον αλκοολισμό και την Jennifer Garner
Δεν κρύβεται από την αλήθεια ο γνωστός ηθοποιός, ούτε από τους δαίμονές του. Και έχει πάντα στο πλευρό του τον "φύλακα άγγελό" του.

Δεν μπορούμε να μην συγκινηθούμε από μια όμορφη ιστορία και ο Ben Affleck και η Jennifer Garner συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν καθώς συνυπάρχουν ως ζευγάρι (οι δυο τους χώρισαν το 2015) μέσω της μάχης που δίνει ο Affleck με τον αλκοολισμό. Ο Affleck μίλησε στο Today on Monday για τη Garner και επαίνεσε τη στάση της και τα όσα για εκείνον και την ιδιότυπη οικογένειά τους.

Ο Affleck είπε ότι αισθάνεται βαθιά ευγνώμων που έχει την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner στο πλευρό του, τόσο ως πρώην σύντροφό του όσο και ως μαμά των τριών παιδιών του, Violet, Seraphina, και Samuel. O διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον εθισμό του και τον ρόλο της Garner, στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Hoda Kotb με αφορμή την ταινία Triple Frontier όπου πρωταγωνιστεί.

Διάβασε επίσης: Ο Ben Affleck μιλά δημόσια για την αποτοξίνωση: "Παλεύω για την οικογένειά μου"

«Το να είμαι αλκοολικός, είναι μέρος της ζωής μου, είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζω», είπε ο Affleck στην Kotb. «Δεν χρειάζεται να υπονομεύει όλη μου την ταυτότητα και να είναι τα πάντα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό».

Στη συνέχεια είπε: «Είχα ένα πρόβλημα και θέλω πραγματικά να το αντιμετωπίσω και έχω κάποια υπερηφάνεια γι 'αυτό. Πρόκειται για τον εαυτό σου, τη ζωή σου, την οικογένειά σου... συναντάμε αυτά τα εμπόδια και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ».

Ο Affleck είπε τέλος ότι είναι ευτυχής που έχει την «υπέροχη» Garner ως μαμά των παιδιών του. «Όταν κάποια είναι η μητέρα των παιδιών σου, είναι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σου και αυτό είναι καλό». Και εμείς θα συμφωνήσουμε!