Luke Perry: Το συγκινητικό, δημόσιο "αντίο" της κόρης του

06.03.2019
Luke Perry: Το συγκινητικό, δημόσιο "αντίο" της κόρης του
Η Sophie είναι σήμερα 19 ετών και έχει έναν αδελφό, τον 21ός ετών Jack.

Η είδηση για τον θάνατο του Luke Perry είναι ακόμη νωπή στο μυαλό και την καρδιά όσων τον είχαν συνδέσει με τη χρυσή εποχή των 90s. Ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε την Δευτέρα (4/3/2019) μην έχοντας επανέλθει ποτέ από το οξύ εγκεφαλικό που είχε υποστεί την περασμένη Τετάρτη.

Οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν μέσω social media καθώς μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Κάποια στιγμή ήρθε και η σειρά της κόρης του διάσημου εκλιπόντος να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις και τα δικά της συναισθήματα και το έκανε με τον πιο διακριτικό τρόπο.

Με μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους και μερικά λόγια από καρδιάς είπε το δικό της αντίο η Sophie. Κάπως έτσι:

"Πολλά συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Έτρεξα από το Μαλάουι ίσα ίσα για να προλάβω να είμαι μαζί με την οικογένειά μου. Και τις τελευταίες 24 ώρες έχω εισπράξει μια τεράστια δόση αγάπης και υποστήριξης. Δεν μπορώ να απαντήσω ξεχωριστά σε κάθε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβα, όμως τα έχω δει και εκτιμώ ιδιαίτερα όλους εσάς που στείλατε θετική ενέργεια στην οικογένειά μου και σε μένα. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη ως προς το τι πρέπει να πω ή να κάνω στην περίσταση, είναι κάτι για το οποίο δεν παίρνεις μαθήματα, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει σε τόσο δημόσια θέα. Γι' αυτό δείξτε κατανόηση και να ξέρετε ότι είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη. Απλά είμαι ευγνώμων ήσυχα".

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Perry (@lemonperry) στις