Η Grace Jones κάνει πασαρέλα στα 70 της και εντυπωσιάζει [photos & video]

06.03.2019
Η Grace Jones κάνει πασαρέλα στα 70 της και εντυπωσιάζει [photos & video]
Μαζί με τη Zendaya ξεσήκωσαν τους καλεσμένους στην επίδειξη του Tommy Hilfiger

Έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων σόου στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο και τη Σαγκάη, ο Tommy Hilfiger συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και έκλεψε την παράσταση: δεδομένου ότι ο σχεδιαστής έφερε στην πασαρέλα την hot Zendaya, τη θρυλική Grace Jones και το εμβληματικό μοντέλο Pat Cleveland.

Έχοντας ανοίξει με ένα τεράστιο θίασο από εντυπωσιακά roller-skaters, το σόου είχε ξεκάθαρα αισθητική των 70's. Ένα ποικιλόμορφο cast από μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα που ήταν πλημμυρισμένη από φώτα νέον. Παντελόνια καμπάνα, μεταλλικά φορέματα και πολλές πούλιες συνέθεταν ένα disco σκηνικό .

Το μεγάλο όνομα της ημέρας ήταν η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Zendaya που συμμετείχε στην collection. Αξίζει να σημειωθεί ότι η collection AW19 είναι εμπνευσμένη από το «Battle of Versailles» fashion show του 1973, το οποίο πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση του Ανακτόρου των Βερσαλλιών και έδωσε μεγάλη ώθηση στους Αμερικανούς σχεδιαστές μόδας που είχαν «αντιπαρατεθεί» τότε με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους (ανάμεσα στους σχεδιαστές που είχαν στηρίξει την πρωτοβουλία ήταν και οι Christian Dior, Yves Saint Laurent, Oscar de la Renta, and Halston).

Διάβασε επίσης: Εμβληματικό μοντέλο από τα 90s περπάτησε ξανά στην πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Versace [photos]

Η Pat Cleveland [φωτό κάτω] έχοντας περπατήσει στην πασαρέλα του σόου «Battle of Versailles», επέστρεψε αυτή τη φορά μαζί με την κόρη της και μοντέλο Anna Cleveland. Ανάμεσα στα υπόλοιπα ονόματα ήταν οι Janelle Monae, Gigi Hadid και Tyra Banks.

H κορυφαία εμφάνιση, όμως, ήταν αυτή της Grace Jones, η οποία εμφανίστηκε με ένα χρυσό κορμάκι και μεταλλικό blazer, χορεύοντας και τραγουδώντας το «Pull Up To The Bumper», προτού ολοκληρωθεί το σόου. Στο βίντεο που ακολουθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση της 70χρονης θρυλικής Grace και στο τέλος της είδησης όλες οι φωτογραφίες. Respect!

Ladies and gentlemen, Grace Jones. . . . . #wwdfashion #gracejones #tommyxzendaya #parisfashionweek #pfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd) στις

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν κομμάτια της συλλογής μέσα από ένα δίκτυο καναλιών σε περισσότερες από 70 χώρες, περιλαμβανομένων των καταστημάτων Tommy Hilfiger, των δικτύων χονδρικής πώλησης και των social media.