Monica Bellucci: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον 36χρονο -κούκλο- σύντροφό της [photos]

07.03.2019
Monica Bellucci: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον 36χρονο -κούκλο- σύντροφό της [photos]
Ζευγάρι και με τη... βούλα πλέον!

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε "τσακώσει" μαζί εδώ και καιρό, όμως τώρα η Monica Bellucci και ο σύντροφός της, Nicolas Lefebvre έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, επισημοποιώντας έτσι, κατά κάποιον τρόπο, τη σχέση τους.

Οι δυο ερωτευμένοι εμφανίστηκαν μαζί στην πρόσφατη επίδειξη μόδας του οίκου Chanel στο πλαίσιο της Γαλλικής Εβδομάδας Μόδας και κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά των καθισμάτων.

Η ηλικιακή διαφορά των 18 χρόνων που έχουν μεταξύ τους, δεν φαίνεται να τους ενοχλεί στο παραμικρό και δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Διάβασε επίσης: Luke Perry: Το συγκινητικό, δημόσιο "αντίο" της κόρης του

Ο Lefebvre είναι καλλιτέχνης στο επάγγελμα και είναι ο πρώτος άντρας που εμφανίζεται επίσημα στο πλευρό της "ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο", σύμφωνα με πολλούς, μετά το διαζύγιό της από τον Vincent Cassell, το 2013.

Για την ιστορία, ο 52χρονος σκληρός γόης του γαλλικού κινηματογράφου και πατέρας των δύο θυγατέρων της Bellucci περιμένει το πρώτο του παιδί από τη νυν σύζυγό του, την 21ός ετών εξωτική καλλονή Tina Kunakey, με την οποία λέγεται ότι είχε σχέσεις από τότε που εκείνη ήταν 14 ετών -εξ ου και ο χωρισμός από τη Monica.