Luke Perry: Τα νέα για την υγεία του και τα συγκινητικά μηνύματα από Beverly και Riverdale

01.03.2019
Luke Perry: Τα νέα για την υγεία του και τα συγκινητικά μηνύματα από Beverly και Riverdale
Ο 52χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται ενώ δεν υπάρχει επίσημο ανακοινωθέν για την κατάστασή του, ακόμη.

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο Luke Perry εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Τετάρτη έχοντας υποστεί εγκεφαλικό και μάλιστα σοβαρό.

Σήμερα εκπρόσωπος του 52χρονου ηθοποιού έδωσε στο CNΝ την εξής -διόλου επεξηγηματική- δήλωση: "Ο κ. Perry βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο".

Και παρόλο που δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, τα μηνύματα συμπαράστασης από διάσημους και μη φίλους του ηθοποιού που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του Dylan στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" φτάνουν με κάθε τρόπο.

Πρώτα πρώτα από τη Shanon Doherty, την τηλεοπτική πρώτη μεγάλη του αγάπη "Brenda", η οποία μοιράστηκε μια πολύ όμορφη φωτογραφία τους με το μήνυμα: "Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου στέλνω τη δύναμή μου... Το' χεις"

Ο Ian Ziering επίσης δημοσίευσε τις σκέψεις του για την υγεία του παλιού του φίλου με μια επίσης γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους από την εποχή του Μπέβερλι: "Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω ό,τι ένιωσε η καρδιά μου όταν άκουσα τα σοκαριστικά νέα σήμερα. Ας προσευχηθούμε όλοι για τη γρήγορη ανάρρωσή του".

Ευχές, όμως, έφτασαν και από το Riverdale, τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί τώρα ο Luke Perry, ως ο πατέρας του "Archie" που ενσαρκώνει ο KJ Apa.

Σχετική ανάρτηση είδαμε στο προφίλ του έτερου πρωταγωνιστή της νεανικής σειράς, Cole Sprouse, ο οποίος, για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο Ben, ο τηλεοπτικός γιος του Ross, από τα Φιλαράκια - ο οποίος μεγάλωσε φυσικά! "Σ' αγαπάω φίλε", γράφει ο Cole στη λεζάντα της επίσης ασπρόμαυρης φωτογραφίας που μοιράστηκε.

Συμπτωματικά, πάντως, την ίδια μέρα που έγιναν γνωστά τα νέα για την περιπέτεια του Perry ανακοινώθηκε επίσημα το λανσάρισμα του reboot της σειράς, όπου όμως εκείνος -και η Shannon Doherty, για την ιστορία- δεν είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν.

Με την ευκαρία ιδού το σύντομο τρέιλερ της ανακοίνωσης ότι το "Νέο Μπέβερλι" έρχεται το καλοκαίρι και στο οποίο θα δούμε τους Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestley, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris