"A Star Is Born": Η ταινία ξαναβγαίνει στους κινηματογράφους, όμως, δεν θα είναι η ίδια

01.03.2019
"A Star Is Born": Η ταινία ξαναβγαίνει στους κινηματογράφους, όμως, δεν θα είναι η ίδια
Μετά την κατάκτηση του Όσκαρ για το Καλύτερο Τραγούδι, η ταινία με πρωταγωνιστές τον Bradley Cooper και τη Lady Gaga επιστρέφει στους κινηματογράφους για μια εβδομάδα, με επιπλέον υλικό.

Το Α Star Ιs Born εξαργυρώνει την επιτυχία του Όσκαρ, ξεκινώντας από την Παρασκευή να προβάλλεται και πάλι σε περισσότερους από 1.100 κινηματογράφους στις ΗΠΑ, δίνοντας στους θαυμαστές και τους νέους θεατές την ευκαιρία να δουν 12 λεπτά μπόνους, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Το νέο υλικό περιλαμβάνει σε μεγαλύτερης διάρκεια το «Shallow», νέες ερμηνείες του βραβευμένου τραγουδιού και μια έκδοση a-cappella του τραγουδιού που ερμηνεύει η Lady Gaga.

Προφανώς η «ενισχυμένη» έκδοση του Α Star Ιs Born θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα την απολαύσουμε σύντομα και στην Ελλάδα.

Το «Shallow», που γράφτηκε από την Lady Gaga, τον Mark Daniel Ronson, τον Anthony Rossomando και τον Andrew Wyatt, κέρδισε το Όσκαρ για το Καλύτερο Τραγούδι στην απονομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Το Α Star Ιs Born ήταν υποψήφιο για συνολικά οκτώ βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Καλύτερης Ταινίας. Το «Shallow» κέρδισε επίσης δύο Grammys νωρίτερα τον Φεβρουάριο.

Για όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με το A Star Born και το soundtrack του, το επιπλέον υλικό που θα προβληθεί στους κινηματογράφους θα περιλαμβάνει μεγαλύτερες ερμηνείες των «Black Eyes» και «Alibi», καθώς και νέα βίντεο από τη Lady Gaga να τραγουδάει το «Is That Alright?». Ο Bradley Cooper θα τραγουδάει το «Too Far Gone», ενώ το ζευγάρι γράφει ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Clover», σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Το ζευγάρι τραγούδησε το «Shallow» στα βραβεία Όσκαρ την Κυριακή, χαρίζοντας μας μερικά πολύ οικεία vibes σε όλο το τραγούδι, προσφέροντας, ταυτόχρονα άφθονο "υλικό" στις κακές γλώσσες για να έχουν να λένε! Προκλήθηκε μέγας σάλος, όμως τελικά η Lady Gaga έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμήσου την εμφάνιση που τα ξεκίνησε όλα.