Στο νοσοκομείο ο Luke Perry - Έπαθε εγκεφαλικό

28.02.2019
Στο νοσοκομείο ο Luke Perry - Έπαθε εγκεφαλικό
Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" και "Riverdale"

Εγκεφαλικό υπέστη την Τετάρτη ο Luke Perry, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, σε ένα ρεπορτάζ που εξελίσσεται ακόμη, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο 52χρονος, σήμερα, ηθοποιός έγινε διάσημος κατά τη δεκαετία του '90 μέσα από τον ρόλο του Dylan στην τηλεοπτική επιτυχία "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" [στη φωτογραφία επάνε με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά, Jennie Garth].

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, "μεγαλώνοντας" ακόμη μια γενιά με τη συμμετοχή του στη σειρά "Riverdale" ως ο πατέρας του "Archie" που ενσαρκώνει ο KJ Apa [φωτό κάτω]

Αναμένοντας νεότερα για την υγεία του Perry, να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Fox ανακοίνωσε το reboot του "Beverly Hills, 90210", όπου οι παλιοί φίλοι θα συναντηθούν ξανά. Συγκεκριμένα στο reboot θα συμμετάσχουν οι Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestley, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris [φωτό κάτω] ενώ ο Perry δεν είχε ακόμη υπογράψει.

Διάβασε επίσης: Η Lady Gaga μιλά για AYTH την εμφάνιση στα Όσκαρ: Όλα ήταν ιδέα του Bradley [video]

Περαστικά...