Jennifer Lopez: Τα δίδυμά της είχαν γενέθλια και δες τι αποκάλυψε γι' αυτά [video]

26.02.2019
Jennifer Lopez: Τα δίδυμά της είχαν γενέθλια και δες τι αποκάλυψε γι' αυτά [video]
Περήφανη μαμά η JLo δεν μπόρεσε να κρατηθεί.

Ο χρόνος σίγουρα τρέχει όταν διασκεδάζεις και τα περνάς σούπερ με τη διάσημη μητέρα σου! Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά τα δίδυμα της Jennifer Lopez μόλις έκλεισαν τα 11 τους χρόνια. Στα γενέθλιά τους την περασμένη Παρασκευή, η Lopez ανέβασε δύο video στο Instagram για να δείξει την αγάπη της στα παιδιά της, τα «coconut» όπως τα αποκαλεί, την Emme Maribel και τον Maximilian «Max» David.

Τα δίδυμα, παιδιά της Lopez με τον πρώην σύζυγό της Μarc Anthony, φαίνεται ότι έχουν κληρονομήσει το μουσικό ταλέντο της μητέρας τους. Στο βίντεο της Emme παρουσιάζονται οικογενειακές στιγμές από φωτογραφίες περασμένων ετών –σε κάποιες από αυτές είναι και η Lopez. Ξεκινάει και κλείνει με μικρά κλιπ της Emme να τραγουδάει σε στυλ καραόκε, το τραγούδι «How Far I’ll Go» από το soundtrack της Moana (Βαϊάνα) . «Happy birthday my perfect marshmallow coconut princess» γράφει η Lopez κάτω από το βίντεο. «Η μαμά είναι τόσο περήφανη για εσένα».

Διάβασε επίσης: Η Jennifer Lopez 50αρίζει και αποκάλυψε πώς θα γιορτάσει

Ανάλογο όμως είναι και το βίντεο του Max καθώς παρουσιάζει φωτογραφίες του γιου της Lopez, από όλα αυτά τα χρόνια. Όπως και το βιντεάκι της Emme, το βίντεο του Max ξεκινάει και τελειώνει με ένα κλιπ που τραγουδάει καραόκε ένα soundtrack της επιλογής του, το «The faith of song» από το The Amazing World of Gumball . Μάλιστα καθώς τελειώνει την τελευταία του νότα, ακούγεται ο φίλος της Lopez, Alex Rodriguez, με τον οποίο η διάσημη μαμά διατηρεί δεσμό τα τελευταία δύο χρόνια, να συγχαίρει τον Μax και να λέει: «Ουάου! Αυτό ήταν καταπληκτικό».

«Η μαμά είναι τόσο περήφανη για εσένα» έγραψε η Lopez κάτω από το βίντεό του. Και για τα δύο δίδυμα, η Lopez έκανε ένα μοντάζ φωτογραφιών που παρουσίαζαν την Emme και τον Μax, μαζί με την Lopez και τον Rodriguez και τα δύο παιδιά του, την δεκάχρονη Ella Alexander και την δεκατετράχρονη Natasha Alexander. Στις λεζάντες για την κάθε ανάρτηση, η διάσημη σταρ μοιράστηκε με τους followers της, τις ακριβείς ώρες γέννησης των δίδυμων. Σε περίπτωση που είσαι περίεργη να μάθεις ποιο γεννήθηκε πρώτο, η Emme είναι η μεγαλύτερη αφού γεννήθηκε στις 12:21 μ.μ. στις 22 Φεβρουαρίου και στις 12:22 μ.μ. ήλθε στον κόσμο ο αδελφούλης της.

Δεν είναι πολύ γλυκό; Χρόνια πολλά, διδυμάκια!