Rami Malek: Το ατύχημα στα Όσκαρ που δεν έδειξαν οι κάμερες [photos]

26.02.2019
Rami Malek: Το ατύχημα στα Όσκαρ που δεν έδειξαν οι κάμερες [photos]
Ο νικητής του βραβείου Α' Ανδρικού Ρόλου έπεσε από τη σκηνή και νοσοκόμοι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες

To μάτιασαν το παιδί! Ο σταρ του Bohemian Rhapsody, Rami Malek, φρέσκος-φρέσκος από τη νίκη του, παραπάτησε και έπεσε την ώρα που αποχωρούσε από τη σκηνή του Dolby Theatre. Όπως ήταν αναμενόμενο η ατυχής αυτή στιγμή απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους (θυμήσου επίσης την τούμπα της Jennifer Lawrence).

Αμέσως οι νοσοκόμοι έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Malek όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες [επάνω] δεν άφησε λεπτό το χρυσό αγαλματίδιο από το χέρι του. Όπως ανέφερε το People, o Malek μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε ένα χώρο των παρασκηνίων, όπου εξετάστηκε για πιθανούς τραυματισμούς και επέστρεψε αμέσως για να φωτογραφηθεί με τους υπόλοιπους νικητές των Όσκαρ ερμηνείας, Olivia Colman, Mahershala Ali και Regina King [φωτό κάτω]

Τελικά ο Malek δεν είχε κάτι σοβαρό καθώς εμφανίστηκε αργότερα στην αίθουσα Τύπου χωρίς σημάδι τραυματισμού. Επίσης δεν έκανε κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους για το περιστατικό, τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του.

Mέχρι το ατύχημα του, ο Malek σίγουρα απολάμβανε τη βραδιά των Όσκαρ και δεν θα την ξεχάσει εύκολα. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο 37χρονος σταρ ο οποίος υποδύθηκε τον frontman των Queen, Freddie Mercury, τόνισε τη σημασία της νίκης του -έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Lucy Boynton [φωτό κάτω]

«Σκέφτομαι πώς θα ήταν αν μπορούσα να πω στον μικρό Rami ότι μια μέρα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι ο μικρός κατσαρομάλλης εγκέφαλός του θα εκρήγνυτο. Εκείνο το παιδί πάλευε με την ταυτότητά του, προσπαθούσε να καταλάβει ποιος είναι. Και για όλους όσοι παλεύουν με τον εαυτό τους και προσπαθούν να βρουν την δική τους φωνή, έχω να πω ότι κάναμε μια ταινία για έναν gay άντρα, που ήταν μετανάστης αλλά έζησε την ζωή του δίχως να απολογείται.

Και το γεγονός ότι γιορτάζουμε τη ζωή του και την ιστορία του απόψε εδώ, αποδεικνύει ότι διψάμε για ιστορίες σαν αυτή. Είμαι γιος μεταναστών από την Αίγυπτο, πρώτης γενιάς Αμερικανός κι ένα κομμάτι της ιστορίας μου γράφεται αυτή τη στιγμή. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων σε όλους εσάς κι όλους όσους πίστεψαν σε μένα, γι αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που θα κρατήσω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου» είπε ο Malek ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Διάβασε επίσης: Oscars 2019: Η λίστα με όλους τους νικητές της βραδιάς

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Rami και του ευχόμαστε να είναι πιο προσεκτικός όταν θα παραλαμβάνει τα μελλοντικά βραβεία!