Lady Gaga: Η δημόσια απάντησή της στο φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Bradley Cooper

26.02.2019
Lady Gaga: Η δημόσια απάντησή της στο φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Bradley Cooper
Πολλά λέγονται για τους δυο τους και εκείνη, προφανώς, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με τον δικό της τρόπο.

Η χημεία μεταξύ τους on & off screen είναι... εκκρηκτική. Η τελευταία τους εμφάνιση όμως στη σκηνή του Dolby Theatre στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Όσκαρ όπου ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι "Shallow" που τελικά, παρεμπιπτόντως, κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού, το... τερμάτισε!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν τη Lady Gaga για "υπερβολή" μέχρι και "ασέβεια" στο πρόσωπο της συντρόφου του Bradley Cooper, Irina Shayk, που παρακολουθούσε από την πρώτη σειρά των καθισμάτων το "ασύστολο φλερτ" τους.

Μήπως όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι και, απλά ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί μια τόσο έντονη αλλά απόλυτα φιλική σχέση στον χώρο της σόουμπιζ;

Η Lady Gaga δεν συνηθίζει να απαντά δημόσια για προσωπικά της ζητήματα. Αυτή τη φορά όμως, ίσως αναγκάστηκε να το κάνει λόγω... έκτασης.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram θα μπορούσε να εκληφθεί ως τέτοια:

"Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σπουδαίο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρε με έναν αληθινό φίλο και μια καλλιτεχνική διάνοια", έγραψε στη λεζάντα δίπλα από τη φωτογραφία που μοιράστηκε από εκείνη τη βραδιά που τόσο πολύ συζητήθηκε και μάλλον τα είπε όλα. Το θέμα είναι αν άκουσε κανείς.