Αποκάλυψη: Η σταρ που θα τραγουδήσει το τραγούδι της ταινίας «Mary Poppins Returns» δεν είναι η Emily Blunt

18.02.2019
Αποκάλυψη: Η σταρ που θα τραγουδήσει το τραγούδι της ταινίας «Mary Poppins Returns» δεν είναι η Emily Blunt
Η Ακαδημία σε ένα tweet έγραψε στις 31 Ιανουαρίου : «Spoiler Alert: Θα παρουσιαστεί από έναν special ειδικό προσκεκλημένο». Τώρα έχουμε τα... φανερώματα!

Η Βette Midler είναι αυτή που θα τραγουδήσει το τραγούδι «The Place Where Lost Things Go» από την ταινία «Mary Poppins Returns» στην τελετή των Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου, όπως αποκάλυψε το Variety.

Η Μidler, μακροχρόνια φίλη του συνθέτη-στιχουργoύ Marc Shaiman, θα τραγουδήσει το τραγούδι που ερμήνευσε αρχικά η Emily Blunt στο «Mary Poppins Returns». Το τραγούδι του Shaiman και του στιχουργού Scott Wittman είναι ένα από τα πέντε υποψήφια για το καλύτερο original τραγούδι.

Διάβασε επίσης: Oscar Trivia: Οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και οι ταινίες με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του θεσμού

Τον ενθουσιασμό της μοιράστηκε και η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια -και δυο φορές υποψήφια για βραβείο Όσκαρ, παρεμπιπτόντως- με την παρακάτω ανάρτητησή της στο Instagram.

Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι, πρόκειται να τραγουδήσω στα Όσκαρ στις 24 Φεβροαρίου... το υποψήριο τραγούδι από τη "Mary Poppins"... "The Place Where Lost Things Go" ... τόσο ενθουσιαμένη!!!

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά τις έντονες αντιδράσεις στο αρχικό σχέδιο των παραγωγών να παρουσιαστούν μόνο δύο από τα πέντε υποψήφια τραγούδια (το «Shallow» από το A Star Is Born και το «All the Stars» από το Black Panther).

Διάβασε και αυτό: Brad Pitt: Μετανιωμένος για τον τρόπο που αντιμετώπισε το διαζύγιο του με την Jennifer Aniston

Ο Shaiman, που αναμένεται να συνοδεύσει τη Midler στο πιάνο, έγραψε τα εξής σε δική του ανάρτηση:

Ως παιδί της δεκαετίας του '60, μεγάλωσα κολλημένος με το soundtrack της «Mary Poppins», μαθαίνοντας από αυτό τα πάντα για τη σύνθεση τραγουδιών και τη δημιουργία μουσικής για τον κινηματογράφο», έγραψε ο Shaiman στο Facebook . «Ως έφηβος στη δεκαετία του '70, ήμουν κολημμένος με τη Bette Midler, όπου η μοίρα με οδήγησε, με συνέπεια στην 40ετή σχέση μας. Θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα η Bette Midler θα τραγουδούσε ένα τραγούδι που έγραψα μαζί με τον Scott Wittman για το σίκουελ της «Mary Poppins» στα Βραβεία Όσκαρ; Η καρδιά μου πάει να εκραγεί.

Η Midler έχει υπάρξει δύο φορές υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού (για το «The Rose» του 1979 και το «For the Boys» του 1991). Κατά τη διάρκεια του Oscarcast το 2014, τραγούδησε το «Wind Under My Wings» - το τραγούδι που ο Shaiman πρότεινε στη Μidler να τραγουδήσει στην ταινία «Beaches» και το οποίο τώρα έχει γίνει σήμα κατατεθέν της. Μπορείς να το θυμηθείς στη συνέχεια, στο βίντεο που ακολουθεί.