Brad Pitt: Μετανιωμένος για τον τρόπο που αντιμετώπισε το διαζύγιο του με την Jennifer Aniston

17.02.2019
Brad Pitt: Μετανιωμένος για τον τρόπο που αντιμετώπισε το διαζύγιο του με την Jennifer Aniston
Ο ηθοποιός θα ήθελε να είχε αντιμετωπίσει το χωρισμό του με έναν διαφορετικό τρόπο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Brad Pitt έχει δεύτερες σκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το διαζύγιό του με την Jennifer Aniston, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2000 έως το 2005. Μία πηγή είπε στην εφημερίδα Us Weekly ότι ο Pitt "ήθελε να έχει χειριστεί το τέλος του γάμου του με πιο προσεγμένο τρόπο" όπως επίσης και ότι "ζήτησε τη συγχώρεση του από την Jen πριν από πολύ καιρό και εκείνη του την έδωσε".

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Ο Justin Theroux της ευχήθηκε δημόσια σα να μην είχαν χωρίσει ποτέ!

Το ενδιαφέρον για τη σχέση του πρώην ζευγαριού αναζωπυρώθηκε πρόσφατα, όταν ο Pitt παραβρέθηκε στα 50α γενέθλια της ηθοποιού. Ο Pitt έκανε μια διακριτική είσοδο στο πάρτυ, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Daily Mail. Σύμφωνα με όσα λέγονται από όσους έδωσαν το παρών, το πρώην ζευγάρι "αγκαλιάστηκε και κουβέντιασε για λίγο", αλλά η Aniston "δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στον Brad".

Αυτό το είδες; Η Jennifer Lawrence αρραβωνιάστηκε ύστερα από μόλις 8 μήνες σχέσης -Ποιος είναι ο "τυχερός";

Παρά το δράμα που περιβάλλει τις σχέσεις της με τους Pitt και Theroux, η Aniston δεν έχει άσχημα συναισθήματα για τους γάμους της. "Οι γάμοι μου, κατά τη γνώμη μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι", είχε πει στο περιοδικό ELLE. "Όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχείς και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπήρχε στο πλαίσιο αυτό πλέον".