Χατζηφωτίου-Χριστοπούλου: Πήραν σβάρνα τα πρωινά για να μαζέψουν τα αμάζευτα!

13.11.2018
Χατζηφωτίου-Χριστοπούλου: Πήραν σβάρνα τα πρωινά για να μαζέψουν τα αμάζευτα!
«Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ.»

«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha «Τι λέει». Ο δημοσιογράφος δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη πως είχε σχέση 7 ετών με την Έλενα Χριστοπούλου.

Συγκεκριμένα είπε:

Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη.

Σήμερα και οι δύο πήραν σβάρνα τα πρωινά για να αποκαταστήσουν την αλήθειά. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλώντας στο πρωινό του Star θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ισχυριζόμενος πως τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν.

Δείτε ακόμη: Τρόμος για τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1: Με αυτό το concept θα κοντράρει το Survivor!

Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλουν ότι λέει ένας άνθρωπο … εκείνη την ώρα που δίνεις μία συνέντευξη λες πολλά. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε είναι ότι μέναμε στην Κηφισιά. Δεν πάει να πει ότι μέναμε.. Είμαστε φίλοι, βλεπόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, τρέχουμε, κάνουμε… Πρέπει να πούμε τι κάνουμε σπίτι μας; Αν παίζουμε χαρτιά ή κάνουμε άλλα πράγματα; Είναι ντροπή! Δεν κάνουμε, για να μην χαρείτε. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα, όχι αυτά που λένε οι άλλοι! Είναι ντροπή. Τότε ήταν 20 χρονών η Έλενα! Είπαμε, πάμε με γυναίκες όχι με ανήλικα.

Η coach του Greece’s Next Top Model από την πλευρά της βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Το Ζάχο τον αγαπώ. 24 συναπτά έτη και όχι 7 … Με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου. Σχέση δεν είχαμε ποτέ. Θα ήθελα, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Έχω ζήσει όλες του τις μεγάλες σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί δεν είμαι εγώ μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του. Είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών και εγώ τον αγαπώ».

ΓΜ