Δε φαντάζεσαι ποιος διάσημος ηθοποιός παραλίγο να πάρει τον ρόλο του DiCaprio στον Τιτανικό!

10.11.2018
Δε φαντάζεσαι ποιος διάσημος ηθοποιός παραλίγο να πάρει τον ρόλο του DiCaprio στον Τιτανικό!
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος -μεταξύ άλλων που μοιράστηκε!

Ο Matthew McConaughey μίλησε για την αποτυχημένη audition για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τιτανικού

Πιθανότατα γνωρίζεις τον Matthew McConaughey για τους ρόλους του, από το «How to Lose a Guy in 10 days» μέχρι την ταινία «Dallas Buyers Club» που του χάρισε το Όσκαρ το 2013, αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι έφτασε κοντά στο να υποδυθεί τον Jack στον Τιτανικό αντί του Leonardo DiCaprio.

Κατά την εμφάνισή του στην διαδυκτιακή ραδιοφωνική μετάδοση του «The Hollywood Reporter's Awards», ο McConaughey επανέφερε στη μνήμη του για άλλη μια φορά το γεγονός ότι ο ίδιος πέρασε από την οντισιόν για τη θρυλική, πλέον, ταινία του 1997. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο κοντά για να πάρει τον ρόλο που κατέληξε μάλιστα σε ένα δοκιμαστικό με την Rose Dawson την ίδια, που υποδυόταν η Kate Winslet.

Διάβασε επίσης: Matthew McConaughey: Βόλτες στη Μύκονο με τη Μαριάννα Λάτση [photos]

«Πήγα στην audition για αυτό», είπε για την ταινία του James Cameron. «Το ήθελα αυτό. Έκανα δοκιμαστικό με την Kate Winslet. Ήταν μια καλή oντισιόν. Έφυγα από εκεί με την μεγάλη σιγουριά ότι τον πήρα τον ρόλο. Δεν τον πήρα όμως, δεν τον πήρα ποτέ».

Παραδόξως ο Cameron είχε αρχικά κατά νου τον McConaughey και την Gwyneth Paltrow για τους ρόλους του Jack και της Rose, αντί για τον DiCaprio και την Winslet. Τώρα, τι συνέβη στην πορεία, μόνο ο ίδιος ο Cameron το ξέρει.

Ν. Μ.