Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν τα έχω φτιάξει με τον γιο μου... Στο δημοτικό τον έκανα;» [Video]

06.11.2018
Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν τα έχω φτιάξει με τον γιο μου... Στο δημοτικό τον έκανα;» [Video]
Έξαλλη η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό αέρα.

Η ευτυχία της είναι μεγάλη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο αλλά κάποια σχόλια έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να εκραγεί μέσα από την εκπομπή της.

Ως γνωστόν η παρουσιάστρια διατηρεί σχέση μερικών μηνών με τον επί 6 χρόνια μικρότερο της Νάσο Αναστασόπουλο. Η μικρή διαφορά της ηλικίας όπως φαίνεται δημιουργεί εντύπωση σε κάποιους που σπεύσουν να σχολιάσουν ιδιαιτέρως αρνητικά μέσα από τα social media.

Δείτε ακόμη: Η MEGA-λη ανατροπή: Ο ΑΝΤ1 δίνει «φιλί ζωής» στο MEGA και το επαναφέρει στη ζωή!

Η Κατερίνα άδραξε την ευκαιρία να απαντήσει στους επικριτές της, με αφορμή τα όσα είπε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με μία γυναίκα κατά πολύ νεότερη του.

Η παρουσιάστρια είπε:

Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Το βιώνω κι εγώ που ο σύντροφός μου είναι έξι χρόνια μικρότερος από εμένα. Διαβάζω παντού τέρατα... «Η Κατερίνα τα έχει φτιάξει με τον γιο της» , βλέπω στο instagram σχόλια «ο πιτσιρικάς δίπλα σου», μετά συνεχίζουν λέγοντας η Κατερίνα τα έχει με 15χρόνια μικρότερο. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή το να είναι ο άντρας έξι χρόνια μικρότερος από τη γυναίκα ή να είναι η γυναίκα μικρότερη από τον άντρα, ποιον αφορά; Άμα είσαι καλά και είστε δυο άνθρωποι ώριμοι και κατασταλαγμένοι δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεστε οι άλλοι και σχολιάζετε; Πολλές φορές έχω μπλοκάρει ανθρώπους που λένε «Α, πολύ ωραία είσαι με τον γιο σου». Πόσο τον έκανα; Έξι χρόνια μικρότερος είναι, στο δημοτικό τον έκανα; Καταρχάς ο Νάσος δεν φαίνεται μικρότερος μου»!

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς