Brad Pitt: Πιο γοητευτικός από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση [photos]

06.11.2018
Brad Pitt: Πιο γοητευτικός από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση [photos]
Έκανε μια εμφάνιση έκπληξη και μας θύμισε πως είναι... σαν το παλιό κρασί!

Και ενώ ακόμη η "μάχη" με την Angelina Jolie για την επιμέλεια των παιδιών τους και την τελική έκδοση του διαζυγίου τους ακόμη μαίνεται, με τις φήμες να τον θέλουν σε διάφορες -μη επιβεβαιωμένες- αγκαλιές, ο Brad Pitt εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στη σκηνή των Κινηματογραφικών Βραβείων του Χόλιγουντ (HFA) και έκανε κεφάλια να γυρίσουν!

Χωρίς να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, ο 54χρονος ηθοποιός που, όπως είδαμε ξύρισε το αγαπημένο του μουσάκι και αποχωρήστηκε το αγαπημένο του κασκέτο, ύστερα από αρκετό καιρό, ανέβηκε απευθείας στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο στον σκηοθέτη Felix van Groeningen για την ταινία του "Beautiful Boy" (!)

Διάβασε επίσης: Η Αντζελίνα, η Τζένιφερ και οι υπόλοιπες γυναίκες του Μπραντ Πιτ [photos]

Κανείς στην αίθουσα δεν τον περίμενε και η αίσθηση που προκάλεσε ήταν τεράστια! Το γιατί είναι προφανές. Με τα σημάδια του χρόνου εμφανή αλλά διακριτικά στο πρόσωπό του, ο Brad Pitt θύμησε -σε όσους είχαν ξεχάσει- ποιος είναι!

Γοητευτικότατος, δωρικός και επιβλητικός, ο διάσημος ηθοποιός, ανέβηκε στη σκηνή, έκανε τη δουλειά του, έφυγε και άφησε πίσω του τον κόσμο να... παραμιλά. Δικαίως!!!

Για την ιστορία πάντως, παραθέτουμε μια φωτογραφία του έτερου ξανθού γόη -άλλων εποχών- στη σημερινή ηλικία του Pitt. Ο Robert Redford είναι σήμερα 82 ετών και ήταν εκείνος που στάθηκε δίπλα στον Brad στα πρώτα του βήματα σκηνοθετώντας το 1992 στην ταινία "A river runs through it", ενώ συναντήθηκαν ξανά κινηματογραφικά και το 2001 στην ταινία Spy Game. Έχει μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι εκείνη τη χρονιά (1992), από όπου και η φωτογραφία από την ταινία Sneakers, ο Redford ήταν 54 ετών, όσο είναι σήμερα ο Pitt δηλαδή...

Διάβασε και αυτό: Ρέντφορντ- Στρέιζαντ: Ξανά μαζί 42 χρόνια μετά

Πώς σου φαίνονται;;;

Ζωή Κίττα