Οι Spice Girls ανακοίνωσαν νέα περιοδεία - Το μήνυμα της Victoria Beckham

06.11.2018
Οι Spice Girls ανακοίνωσαν νέα περιοδεία - Το μήνυμα της Victoria Beckham
Ναι, θα υπάρχει μια απουσία...

Ξέρουμε ότι κάπως θα σου έρθει που θα διαβάσεις αυτή την είδηση για τις Spice Girls. Ήσουν νέα και μεγάλωσες, τις λατρεύεις, τις μισείς, θαυμάζεις την Victoria Beckham, αισθάνεσαι ότι μπήκες στη μηχανή του χρόνου; Τίποτα από όλα αυτά; Δεν πειράζει. Εμείς αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι οι Spice Girls θα επανενωθούν! Το ξέρουμε, τώρα θα αναρωτηθείς «πάλι;». Ε, ναι! Μετά από συνεχείς επανενώσεις, η ομάδα των κοριτσιών επιβεβαίωσε μία για πάντα ότι πρόκειται να περιοδεύσει το επόμενο έτος!

Η Melanie Brown, η Emma Bunton, η Geri Horner και η Melanie Chisholm ανακοίνωσαν την συναρπαστική αυτή είδηση μέσω δελτίου Τύπου στα social media. Δυστυχώς, η Victoria Beckham δεν θα ενταχθεί στο συγκρότημα. Η σχεδιάστρια μόδας δεν πρόκειται να κάνει περιοδεία λόγω «επιχειρηματικών δεσμεύσεων», αλλά «θα είναι πάντα ένα από τα Spice Girls και θα παραμένει δίπλα στην Emma, Mel B, Melanie C και Geri» ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Διάβασε επίσης: Victoria Beckham: Το ένα πράγμα που τρώει κάθε μέρα για τέλεια επιδερμίδα

Η Victoria ευχήθηκε τα καλύτερα στα κορίτσια της με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, την οποία μπορείς να δεις στη συνέχεια... Η περιοδεία θα περιλαμβάνει έξι συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο με special guest την Jess Glynne. H προπώληση των εισιτηρίων του γυναικείου συγκροτήματος αρχίζει στις 10 Νοεμβρίου.

Ν. Μ.