Miranda Kerr: Αυτό που κάνει για να ευχαριστεί τον άντρα της μπορεί να σε τρελάνει!

06.11.2018
Miranda Kerr: Αυτό που κάνει για να ευχαριστεί τον άντρα της μπορεί να σε τρελάνει!
Αλλά... Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείς σοβαρά;

Η Miranda Kerr παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Evan Spiegel, συνιδρυτή της πλατφόρμας Snapchat -και 7 χρονια μικρότερού της, για την ιστορία- το περασμένο καλοκαίρι, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε γεννήσει τον γιο τους, Hart.

Η 35χρονη αυστραλή καλλονή έχει ακόμη έναν γιο, καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Orlando Bloom, τον 6 ετών, Flynn.

Διάβασε επίσης: Μπήκαμε στο 2 εκατομμυρίων σπίτι της Μιράντα Κερ στο Μαλιμπού [photos]

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο "The Edit" και μιλώντας για τη σχέση του παντρεμένου ζευγαριού, η Kerr υποστήριξε ότι "οι γυναίκες χρειάζεται να καταβάλλουν μια κάποια προσπάθεια προκειμένου να ευχαριστήσουν τους άντρες τους".

Και εξηγεί τι κάνει εκείνη, για παράδειγμα, με βάση τα όσα της έμαθε η γιαγιά της!

"Η γιαγιά μου μου δίδαξε ότι οι άντρες είναι περισσότερο οπτικοί τύποι και χρειάζεται εμείς να κάνουμε μια προσπάθεια παραπάνω. Έτσι, όταν ο Evan έρχεται σπίτι, φροντίζω να έχω φορέσει κάτι όμορφο και να έχω αναμένα κεριά. Πάντα βρίσκουμε χρόνο να απολαύσουμε ένα όμορφο δείπνο μαζί".

Μάλιστα... Έχει και συνέχεια..

Αυτό το διάβασες; Τα παράξενα μυστικά ομορφιάς της Μιράντα Κερ

Η Miranda Kerr, η οποία ίδρυσε τη δική της εταιρεία καλλυντικών, την KORA Organics, το 2013 πρόσθεσε ότι όταν βρίσκεται στο σπίτι, έρχεται σε μεγαλύτερη επαφή με τη θηλυκή της πλευρά, έτσι ώστε να καταφέρει να απολαύσει την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή. Υποστηρίζει συγκεκριμένα τα εξής:

Στη δουλειά είμαι κάπως τύπου 'Πρέπει να κάνουμε αυτό', 'Χρειάζεται να γίνει το άλλο'... Στο σπίτι όμως, γυρίζω στο πιο θηλυκό μου, δίνοντας την ευκαιρία στον Evan να βιώσει το πιο αρσενικό του... Απλά έρχομαι πιο κοντά στα συναισθήματά μου... Πιο ευγενική... Πιο χαλαρή... Είναι μια γλυκιά ισορροπία.

Δούλα και κουρά η Miranda στο σπίτι!!! Και αν κάποιες νιώσουν ότι "μπουκώνουν" με φεμινιστικά συνθήματα, ας πάρουν μια ανάσα και ας μην κολλήσουν στις λεπτομέρειες!!! Ας κρατήσουμε το "κάτι ήξεραν οι παλιότερες" και στην ανάγκη του να βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλο! Τόσο απλά!