Έξαλλοι οι followers της Khloe Kardashian! Photoshop ή όχι το αδυνατισμένο κορμί της ;

19.09.2018
Έξαλλοι οι followers της Khloe Kardashian! Photoshop ή όχι το αδυνατισμένο κορμί της ;
Πέντε μήνες πέρασαν από τη γέννηση του παιδιού της, της μικρής True, η Khloe Kardashian όμως μοιάζει να έχει ξαναβρεί πλήρως τον παλιό, fit εαυτό της.

Η 34χρονη ριάλιτι περσόνα και επιχειρηματίας αγχώθηκε πολύ με την όψη του κορμιού της μετά τον ερχομό του παιδιού της, αφού κάτι η άσχημη ψυχολογία της μετά τις αποκαλύψεις των απιστιών του συντρόφου της, Tristan Thompson και κάτι η πίεση της οικογένειάς της να… σταθεί στα πόδια της την είχαν καταρρακώσει.

Διαβάστε ακόμη: Khloe Kardashian: Γιατί ονόμασε την κόρη της True;

Σήμερα, η Khloe έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της. Οι διαφημίσεις προϊόντων μέσω social media συνεχίζονται κανονικά, ενώ οι sexy φωτογραφίες διαδέχονται η μία την άλλη. Η τελευταία εξ’ αυτών όμως προκάλεσε την αντίδραση πολλών followers της.

Τι συνέβη;

Η ίδια, για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού post ενός συμπληρώματος διατροφής, πόζαρε με αθλητική ενδυμασία και φανερά αδυνατισμένη στον φακό, με πολλούς από τους ακολούθους της να κάνουν λόγο για Photoshop. Τα επικριτικά σχόλια ήταν πολλά, με την ίδια να μην παίρνει θέση.

Διαβάστε ακόμη: H Khloe Kardashian απογοητεύει το κοινό της – Η απόδειξη πως συγχώρησε τον άντρα που την απάτησε

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως μπορεί η φωτογραφία της να έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, ωστόσο στο βιντεάκι που ακολούθησε οι διαφορές στο κορμί της δεν είναι μεγάλες!

Μεταξύ μας, πολύ θα θέλαμε να δούμε και την original λήψη…