Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός μαμάς και κόρης

19.09.2018
Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός μαμάς και κόρης
Έντονα φορτισμένος αυτός ο Σεπτέμβρης για τη διάσημη ηθοποιό.

Η 18χρονη κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα, τελείωσε το σχολείο και ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό των σπουδών. Όπως ανακοίνωσαν και οι δύο, όμως μέσω αναρτήσεων στα social media, αυτό το κεφάλαιο θα γραφτεί εκτός Ελλάδας.

Δες και αυτό: Μιμή Ντενίση: Εικόνες από την αποφοίτηση της κόρης της

Πρώτη ήρθε η συγκινητική ανάρτηση της μαμάς Μιμής, μέσα από την οποία έστελνε και ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις.

Κύπρος λοιπόν για τη Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε Πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα!! Κι ας είναιη βαρειά βιομηχανία μας!! Δική της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμο τους! Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει. Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το το δωμάτιό της.. αλλά οι μανάδες πρέπει να σκέφτονται τα παιδιά τους, όχι τον εαυτό τους!!! Εύχομαι καλή αρχή σ' όλα τα παιδιά μας που ξεκινούν τώρα σπουδές κ.. καλά κουράγια στους γονείς!!

Αυτό το διάβασες; Όλοι οι... ροκ έρωτες της Μιμής Ντενίση!

Ακολούθησε το δημόσιο "αντίο" της Μαριτίνας μέσα από μια χαριτωμένη φωτογραφία των δυο τους και μια ακόμη πιο χαριτωμένη λεζάντα!

Θα μου λείψεις. Ύστερα από 18 χρόνια δεν θα ζούμε κάτω από την ίδια στέγη. Είσαι η καλύτερη. Ευχαριστώ για όλες τις ευκαιρίες που μου έχεις δώσει... Να προσέχεις, μικρό κλαψιάρικο μωρό!

Διάβασε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες που υιοθέτησαν παιδί

Η Μιμή Ντενίση δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι η κόρη της είναι υιοθετημένη. Φυσικά ούτε από την ίδια... Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στο infokids.gr μάλιστα είχε αποκαλύψει την αντίδρασή της, όταν το έμαθε;

Ήταν πολύ εύκολο και της το είπα όταν ήταν δυο ετών. Πιστεύω ότι όποιος έχει ζήσει ιστορία υιοθεσίας θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά από την αρχή και να το κάνει μέρος της ζωής του από τότε που το παιδί είναι σχεδόν βρέφος γιατί τότε δεν έχει ζήσει άλλη ζωή ούτε άλλη ιστορία και του φαίνεται φυσιολογικό. Αν αργήσεις να του το πεις το παιδί σε θεωρεί ψεύτη μετά. Δεν σε εμπιστεύεται σε κανένα τομέα. Το παιδί μου είναι το παιδί μου. Επειδή δεν έχει το DNA το δικό μου δεν σημαίνει κάτι. Όπως της έχω πει κιόλας εμένα είναι το παιδί μου γιατί έφτασε μια στιγμή που αποφάσισα ότι αυτή είναι το παιδί μου. Δηλαδή κάποια που έμεινε έγκυος τυχαία από κάποιον που ούτε ήξερε, αγαπάει το παιδί της περισσότερο; Αφού ούτε που το ήθελε