Νίκος Ψαρράς: Γοητευτικός και κομψός, όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! (βίντεο)

19.09.2018
Νίκος Ψαρράς: Γοητευτικός και κομψός, όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! (βίντεο)
Γοητευτικός όσο ποτέ άλλοτε, ο Νίκος Ψαρράς εισβάλει και στον χώρο της μόδας μέσα από ένα βίντεο έκπληξη!

Τον έχουμε αγαπήσει από δεκάδες εμφανίσεις του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο! Η γοητεία του τον κρατά σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις του γυναικείου φύλου αν και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντι στην προσωπική του ζωή, κάτι που, τελικά, τον κάνει ακόμα πιο αρεστό.

Διάβασε επίσης: Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Το ίδιο εκλεκτικός είναι και με τα επαγγελματικά του βήματα γι'αυτό και η νέα του συνεργασία μπορείς να είσαι σίγουρη πως έχει ειδικό βάρος. Στα 46 του χρόνια ο εντυπωσιακός Νίκο Ψαρράς πρωταγωνιστεί στο - πρώτο για τα ελληνικά δεδομένα της εγχώριας μόδας- fashion film του brand Dante με τίτλο "Anamnesis". Στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού βρίσκεται, σε αυτό το project, το επιτυχημένο μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος.

Η παράλληλη δράση των πρωταγωνιστών μας μεταφέρει στο ίδιο σκηνικό, σε διαφορετικές στιγμές μέσα στον χρόνο, υπογραμμίζοντας στον θεατή το πόσο μικρός αισθάνεται κανείς όταν ανακαλύπτει το παρελθόν του.

Διάβασε επίσης: Ο μυστικός γάμος παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ που αποκαλύφθηκε μέσω social media! [Photos]

Ο σχεδιαστής του brand Αντώνης Παπασταύρου αναφέρει: “Η συλλογή “Anamnesis” και το concept του fashion film υπήρχαν στο μυαλό μου πριν τη γνωριμία μας με τον Νίκο. Όταν γνωριστήκαμε ήξερα ότι θα είναι αυτός, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον έναν από τους δύο ρόλους.”.